EDS, Skriverier, Växthus och grödor

Allt utplanterat

Vi har fått mycket gjort den här helgen, vilket förstås visar sig i lite utsliten kropp. Inatt hade jag tre gånger näsblod plus två gånger till under dagen, trots dubbeldos av koagulations medicin. Tänker att det får räcka för ett tag framöver.

Maken har tagit hål i väggen mellan sovrummet och det rum som yngsta dottern hade som sitt när hon ännu bodde hemma. Det känns rätt märkligt, men även skönt. Jag har använt rullstol nu i 13 år och nu kommer jag att kunna ta mig fram till sängen med den, är det tänkt.

Jag satt på terrassen och målade tre hela brädor. Det blev mitt bidrag till hålet i väggen.

Medan maken förde oväsen, hjälpte mamma mig att plantera det sista i växthuset. Så skönt att ha allt i jorden nu. Är lite orolig att det kommer att bli för kallt för gurkorna, men de behövde få komma ut. Gurkmelonen har det mest kämpigt, men jag lever på hoppet att nån överlever. Även blommorna har fått komma i jorden, så nu är det bara några blommor kvar som behöver en vecka till på sig samt butternut pumporna som måste i jorden.

Jag valde vidvinkel för att få med alla krukor i bild, men det förvränger vinklarna, så ni får hålla tillgodo med att allt är skevt.

Har även plockat första jordgubben för i år och den var så god att den nästan smälte i munnen och fler är dessutom på väg.

Nu får det bli vila, så min stackars näsa får återhämta sig. Resten av veckan kommer att vara rätt kaotisk, så jag misstänker att all återhämtning jag lyckas få till kommer att behövas!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!