Bortom det förklarliga

Veckans budskap 5-11.9 2022

Det här är inget jag brukar göra, så jag kliver utanför min komfortzon, men jag kände att jag ville lägga några kort för er läsare för att se vad kommande vecka för med sig. Ta in det som klingar för dig, det du känner dig dragen till, och lämna resten. Tack! Lämna gärna en kommentar om något berör dig. Det skulle göra mig glad!

Ärkeängeln Mikael kommer med budskap från änglarna till dig att du har lyckats avsluta något viktigt. Du är nu redo att gå vidare till det nya eftersom du har växt andligt och utvecklats till en ny nivå. Finn styrka och trygghet i denna visshet. Du som har funderat på nytt hus, nytt arbete eller något annat som kan handla om ett nytt kapitel i ditt liv, det kommer att komma klarhet kring detta nu. Sök frihetskänslan i den klarheten.

Kortet Bergen visar på vikten att stå fast vid det du tror på. Det du tror på, är helt rätt. Bergen ser årstider komma och gå och står bergfast kvar, starka och orubbliga. Styrka och härdighet, förmedlar detta kort. Se till att rota dig om du känner dig ifrågasatt eller pressad. Känn berggrundens styrka när du grundar dig. Lita på att det du tror på är rätt. Om du ändå känner dig tveksam, råder dig Bergen att stanna upp och bli kvar. Vänd dig till dem som står dig nära för råd, så kommer förändringen av sig själv. De orosmoln som kan tyckas ligga i din väg, kommer inte att ligga i vägen för din framtida tillväxt och utveckling. Molnen kommer att skingras.

Kejsarinnan för med sig att nya idéer och erfarenheter frodas. Finns det något som legat och väntat på att du ska komma igång med, så är nu en bra tid att ge det en chans. Universum bjuder på överflöd av potential och oändliga möjligheter, så passa på att skapa din framtid! Minns att det första penseldraget på den vita duken alltid är början till den slutliga tavlan. Minns att det är den första tonen som skapar musiken! Manifestera och skapa. Universum är med dig.

Men om du känner dig stressad av allt detta flödande, allt detta skapande, alla lösa trådar som dyker upp framför dig, är rådet att fokusera på en sak i taget. När du fokuserar på en sak i taget, får du mer gjort och kan använda din energi och ditt engagemang på ett mer givande sätt, än om du sprider ut ditt fokus på många små bäckar. Om du känner att du behöver stöd i att veta hur du ska prioritera, meditera med, eller bär svart obsidian. Fokusera och slutför en sak i taget. Du har all tid i världen på dig att skapa det liv du önskar.

Ha en fin vecka! Kram

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!