Skriverier

Trött liten Miina

Bassängträningen gick bra, men oj så sjukt det är nu. :S Usch och blä och fy! Gissar att det blir att ta till kryckorna imorgon tyvärr, men det är bara att kämpa vidare. Det måste bli lite sämre för att kunna bli bättre. Bara att bita ihop och be mor min om laserbehandling så ska det nog lösa sig. Även om det känns jobbigt nu, kändes det SÅ bra på träningen! Jag kunde röra axeln mycket bättre och jag kunde stå emot smärtan och mjölksyran mycket bättre än första gången. Det går med andra ord framåt! *jippii*

Väl hemma igen har jag mest suttit ner för att skona kroppen så mycket som möjligt, men med facit i handen märker jag nu att jag inte borde ha lekt stark, utan istället meddelat familjen att jag behövt sängläge. Lätt att vara efterklok. Gissar att orden från igår fortfarande sårar.


Eftersom jag fick skällor av min kära fys idag för hur illa det är för mina tummar (speciellt den subluxerade) när jag smsar på min telefon, gick jag helt kallt och köpte en ny åt mig. En med touchscreen. Finns inte mycket att göra när kroppen krånglar och ibland måste man väl helt enkelt lyssna på de kunniga.

Imorgon är det första lucköppningen! Maken monterade nyss ihop Julinas Magklick kalender, medan Moalies PetShop och Natalies Prinsess redan var på plats. Själv har jag precis knåpat ihop första luckan till Rena Smörjans kalender och till den jag har här. I menyn här ovanför hittar du ”Julkalender”, så varmt välkommen in! I denna tänker jag bjuda på tänkvärda ord, citat, aforismer e.t.c. Känner att det kan representera mig själv; en Miina-kalender.

Nu ska jag packa ihop mig själv och släpa mig i säng. Imorgon är en annan dag, med nya utmaningar och nya energier!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!