Skriverier

Tack vare ryktet…

Ännu en gång har en assistent för mig fått höra vilken hemsk och bitchig människa jag är och att man ska akta sig för att jobba för mig. Det är inte första gången jag får höra något liknande och det är definitivt inte den sista. Och det får mig faktiskt att le, för det är de som aldrig varit i närheten av mig som arbetsgivare som har de största åsikterna om hur det är jobba för just mig.

Att ”folk på stan” berättar om hur jobbig jag är, hur bitchig jag är o.s.v. vet ni, det är jag SÅ tacksam för det! För det innebär att jag får de allra bästa som faktiskt vågar söka till mig, de som är beredda att ta kampen med mina dåliga sidor, de som verkligen VILL jobba för just mig.

Av de assistenter jag haft hos mig någon gång, har de på något sätt kommit tillbaka. Antingen har de hört av sig av privata skäl, eller så har de jobbat för mig igen eller sökt jobb hos mig. Det säger mig en hel del om hur mina anställda uppfattar mig som arbetsgivare och arbetsmoment.

Så VARMT tack till alla er som snackat/snackar skit, bakom min rygg! Ni förgyller min vardag, ja faktiskt varje dag, tack vare att jag får de bästa vid min sida! Utan ert skitsnack hade jag troligen inte haft det så bra som jag har det idag!

julgran3 advent

Kram
Miina

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Bra att du kan vända skitsnacket till något positivt❤ Tycker verkligen illa om när någon snackar skit och som du berättar här så är det ofta sådana som inte har någon aning om vad de pratar om. Styrka och kärlek till dig!!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!