Skriverier

Åker till Sverige

Idag har jag haft tjejerna hemma och vi har vandrat på stan tillsammans och bara strosat.
Tjejerna ska sova hos mina föräldrar inatt eftersom jag och Nicke åker till Sverige, bara vi två, imorgon. Det ska bli mysigt att få åka ensamma utan några krav på storshopping och liknande.

Nicke är ledig imorgon eftersom det är Finlands självständighetsdag. Halva Åland brukar vallfärda till Sverige just den här dagen, så vi får väl trängas lite på färjan gissar jag. 🙂

Nu ska jag försöka umgås lite med mina vovvar, för imorgon blir de ensamma i några timmar innan mina föräldrar kommer och är ”barnvakt” åt dem.

Ha en mysig självständighetsdag! Ni svenskar får lov att ”fira” med mig! *puss*

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Åh, vad kul att du kommer hitåt:)
  Hoppas att det blir sådär lagom med folk på båten. Det är inte så kul annars. Hur lång tid tar det förresten med färjan?
  Kramis Laila

 2. Hej vilken fin wp du har fått. det var ett tagsen jag var här inne. hoppas att du och din familj mår bra. du kan läsa lite på min läängtan om du vill ny adress http://susannesdagar.se/wp ha en skön vecka kram susanne

 3. Milla säger:

  Hej på er!så ni passar på att fira självständighetsdagen i sverige….;) säkert härligt att få bara åka ni två ibland å! Ha en fin dag!

 4. Susanna säger:

  hej!

  kul att fara o shoppa. jag o mamma var till sve igår, då va d oxo helt smock fullt på båten… många som vill jul handla. hoppas ni hittar nåt iaf.
  kram

 5. Vad mysigt med lite egentid! Hoppas ni har haft det jättebra.

  Tack för tipset om Secret Swap. Jag gick med direkt!

  Kramkram

Tack för att du lämnar några ord till mig!