Skriverier

Nyår

Så har ännu ett år nått sitt slut. Jag kan inte riktigt ta till mig att 2012 redan är över och 2013 har tagit vid, men när jag blickar ner i min kalender inser jag att det nog bara är att följa med strömmen lixom.

Nicke fick magsjuka 2 dagar innan nyårsafton, samtidigt som min mamma och pappa låg dagen innan. Själv fick jag bihåleinflammation samtidigt som Nicke kroknade, men med en magsjuk man i huset är det bara att köra på trots att kroppen säger något helt annat. Förutsättningarna för ett livligt nyår var alltså lika med noll.

Vi (förutom Julina som var hos sin pappa det här året), firade tillsammans med mina föräldrar och mina brorsöner. Trots att krassligheten var rätt påtaglig, blev middagen ändå den godaste jag någonsin lagat. Till förrätt åt vi hemlagad skagenröra på LCHF-bröd. Till varmrätt blev det en specialkomponerad sallad, oxfilé med mustapekkasås, hemlagade potatisklyftor och blomkålsmos. Desserten bestod av vaniljpannacotta med hallontoppning. Riktigt, riktigt gott!

Efter middagen gick mina föräldrar och brorsönerna hem efter lite barnraketskjutning och vi andra bänkade oss framför den nyinköpta 43″ TVn och myste tillsammans.

Vid 12 slaget skickade vi upp vårt enda raketbatteri. Barnen nöjda, djuren lugna och trygga och sen var det bara att mysa ner under täcket och låta det nya året ta vid.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!