Julkalender 2015 - dag för dag

Dag 19 – Min framtid

2012 – Dag 19 Min framtid

Den här helgen har jag prioriterat bort bloggandet för julfix och familjemys, så dag 19 och 20 kommer nu här i efterskott.

2012 hade jag en syn på framtiden med en lite annan inriktning än jag ser på den idag. Undrar hur jag ser på den om tre år. 🙂

Det blev ju inget av min omskolning, men det jag skrev då är ändå något jag skulle vilja genomföra en gång:

Jag drömmer om att coacha människor, vuxna och ungdomar. Att hjälpa andra att hitta nya vägar, nya tankesätt. Kanske hjälpa långtidssjuka hitta gnistan att orka kämpa vidare. Skulle jätte gärna jobba med ansökningar och överklaganden eftersom jag älskar att formulera mig och vet att jag gör det bra.

Just nu hjälper jag människor genom hjälpmedel. Min lilla hjälpmedelsbutik och resebyrå för funktionsnedsatta och seniorer är min förankring i arbetslivet och jag verkligen älskar det.

Nu när jag givit mig in i politiken, kanske jag på sikt kan påverka för andra, även om det är just direkta stödet jag helst skulle vilja vara. Men vem vet vart politiken för mig!

När jag ser på min framtid idag, ser jag att jag kommer att fortsätta jobba, både som företagare och som politiker i olika omgångar. Jag kommer att vara mormor och ha älskade barnbarn. Jag kommer kanske inte att kunna vara den mest fysiskt engagerade i bekantskapskretsen, men jag kommer att kunna finnas där och jag kommer att ha hjälp av min dåvarande assistent så att jag ändå kan vara med där jag behövs och där jag önskar vara.

Och jag kommer att fortsätta utvecklas på ett personligt plan som gör att jag kommer att uppskatta mig själv och se mig själv som den person jag vill vara.

Jag går en ljus framtid till mötes och jag vet att jag kommer att få vara tacksam över den!


advent4

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!