Skriverier

Lördagsmys

Så tacksam för det underbara vädret vi har idag, även om det inte varit speciellt varmt trots strålande sol. Maken har varit på fotbollsturnering, så jag och döttrarna har passat på att ta ett snabbesök hos gudbarnet M.

Gillar att de har huset nästan utan nivåer när man tar sig in, så jag kan ta mig in helt på egen hand även med el-rullen! 🙂 Jag börjar bli riktigt duktig på att använda den hela tiden nu utanför hemmet. Det tog bara 3 år… 😉

Just idag är smärtan rätt låg. Skulle nästan säga att jag är nere på 6 och det är det länge sedan jag var. Tänker sikta på att hålla den nivån några veckor nu.

Någon som ligger högre i smärta är äldsta dottern som kört omkull med moppen idag medan hon övningskörde. Ska bli intressant att se hur det går att springa stafett för henne på måndag kväll i skolmästerskapen. Tur att det finns Arnica-piller i skåpen här hemma och att mormor hade lasern hemma!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!