Skriverier

Jodå, jag lever!

Har bara haft lite fullt upp…

Här grävs det, kärras jord, spikas, sågas, borras, skruvas, planteras och snyts ungar. Gärna allt inom loppet av 1 minut. 🙂

Det bidde inget EFIT för mig igår. Jag började så bra, men eftersom jag fick jätte stressigt på eftermiddagen fick jag helt kallt lägga ner projektet och fokusera på att ro iland livet IRL istället. Får försöka nästa gång istället!

Jag och Freja har börjat på valpkurs. Hon är jätte duktig, trots att matte inte alltid riktigt förstår hur hon ska utföra varje station. Nåja, det blir nog bra till slut! Just nu ligger tösen uppe på soffryggen och snarkar högt. Det är tungt att gå på valpkurs, ser ni!

Vi har haft ett helt underbart väder den senaste tiden som nu dessvärre har ersatts av moln, blåst och mindre varm luft. Ska det nu en gång vara kallt vore det ju bra med lite regn oxå så alla växter kunde få lite vatten…

Jag bloggar på ett annat ställe oxå just nu. Jag har nämligen ingått en pakt med min älskade vän, Teresa. Vi äter inget godis, inga kakor, inga bullar och ingen läsk. Vi ska försöka bli av med vårt sockerberoende och jag skulle gärna tappa mina kilon jag klätt på mig i och med p-pillrena jag käkade några månader. Hittills har det gått riktigt bra! Är lite stolt över mig själv. 😛 Sugarbabes.nu är vårt domän, så kika in och peppa oss lite! Eller varför inte bli inspirerad och haka på? 🙂

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    suck bloggen tiltar! hoppas bilderna syns snart igen!! ha en fin dag!

  2. Susanna säger:

    Oj vad duktigt! Tänk om man hade sån karaktär att man helt kunde sluta med sånt. Men jag försöka hålla mina ”syndardagar” till helgerna iaf =)

Tack för att du lämnar några ord till mig!