EDS, Inspiration, Julkalendern 2012 - dag för dag

Dag 21 – Möjligheter

I mitt huvud är det mesta möjligt. Min strävan att hitta alternativa vägar är mitt sätt att försöka få allt att bli möjligt, förr eller senare, på ett eller annat sätt.

Jag tror att det är möjligt att spara på mina krafter och min kropp i kombination med rätt träning som kan göra det möjligt för mig att bli mer självgående och framför allt lite mer fotgående med åren.

Att jag med rätt hjälpmedel kommer att kunna utföra ett för mig meningsfullt arbete med inspiration och gott resultat.

Jag vet att det är fullt möjligt för mig att utvecklas ännu mer som människa och att jag med rätt tankesätt kan nå oanade höjder i min personliga utveckling.

Med den nya eran som följt på Mayakalenderns slut, idag den 21 december 2012, tror jag det är möjligt att sammanföra människors kärlek och utveckla mänskligheten till en mer öppen, tillitsfull helhet med ett högre medvetande.

Jag tror att vi går in i en ny tid där det mesta är möjligt, att våra tankar och vår önskan kommer att styra oss mer än tidigare och att det därför är viktigare än innan att våga hoppas, tro och att tänka positiva tankar. Möjligheterna ligger framför oss, om vi bara är redo att ta oss an det!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!