EDS, Hälsa och ohälsa

Att rehabba tar ut sin rätt i mig

Idag har jag varit min andra dag på rehab och är fullständigt slutkörd. Har bara tagit mig ur sängen för att gå på toa eller hämta något smått att äta. Min temp har stigit från 36,4 till 37,0. Ingen feber, men ett tecken på att jag är trasig inombords.

Hade tänkte sova på avdelningen den här gången, men det går inte. Vi är 2 stycken i ett rum på 3,5*3,5 meter och varken min rumskompis eller jag sover om nätterna. Alltså sover en av oss hemma och en av oss på avdelningen.

Jag väntar på ultraljud av min axel i rörelse och möjligtvis röntgen, för att se vad som bråkar och för att ta reda på vad det riktigt är som händer när jag subluxerar. Ska även utreda mitt behov av rullstol och se vart jag kommer med det. Har även blivit satt på en panadolkur i en vecka för att se vad det kan göra för skillnad. Hm…inser nu att jag ligger på 37,0 med panadol i kroppen. Det känns lite onödigt högt trots allt. Fast i och för sig stiger inte tempen med timmarna trots att panadolen borde ha gått ur kroppen nu.

Har domningar i väster hand, ilningar i vänster ben, krypningar i båda benen, brännande hud, varm känsla i kroppen. Nej, det är verkligen ingen bra dag idag. Hade hoppats att sömnen när jag kom hem skulle få mig på rätt, men icke. Känns som om jag rasat rejält från 14-tiden idag.

Får se vad morgondagen för med sig. Just nu känns det inte som jag kommer att kunna genomföra ett fyspass i bassängen, men morgondagen kan kännas annorlunda!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Vad du får stå ut med! Vilken otrolig kämpe du är. Du är så klok som lyssnar på kroppen när den inte vill och pushar den när det behövs. Stort lycka till miina <3

Tack för att du lämnar några ord till mig!