Skriverier

Fiolläger och skolmästerskap

Så har vi då avklarat både fiolläger och skolmästerskap, men dessvärre missade jag den stora hundutställningen i Eckerö. Jag hade behövt, inte bara klona mig, utan dubbelklona. Julina sprang 60 meter på 9,61 i försöket (vann sitt heat och fick tredje bästa tid) och halkade i finalen i starten, men kom ändå 5:a på 9,69. Duktig tjej, även om hon själv inte är nöjd.

Just nu ligger maken och sover sött på sängen, medan vi andra ska duka fram lördagsmys och bänka oss framför tvn tror jag bestämt.

Imorgon åker Nicke iväg och hämtar pärlan min. Själv ska jag och träna rallylydnad med nakenfisen på kvällen.

Just nu känner jag mig en aning trött i skallen, men en natts god sömn (ignorerar totalt och fullständigt att det är fullmåne) kommer nog att återställa hjärnsubstansen…har jag tänkt…

Ha en skön fortsättning på helgen, allesammans!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!