EDS, Hälsa och ohälsa

Provsvar

Idag ringde min rehabläkare och ville ge mig provsvar på röntgen och blodprov. Allt såg bra ut. Inga glidningar i nacken, men kraftig överrörlighet (vilket vi självklart är medvetna om). Enda som var ”onödigt” var att jag hade en låg disk. Det kommer med åldern, men kommer snabbare vid EDS. Så det är bara att fortsätta med stabilitetsövningar och vara försiktig med nacken. Ryggskott och nackspärr kommer alltid att vara en del av min vardag helt enkelt.

Blodproverna var jätte fina. Hb 146, sänkan 2, njure, lever, äggvita, kalcium, b-vitamin och några fler som jag lyckats glömma var alla bra. Fin nyproduktion av vita blodkroppar, vilket är oerhört viktigt eftersom jag har förlängd blödningstid. Kolesterolet var riktigt bra. 4,6 (under 5 är normalt) och balansen mellan god och dålig kolesterol var exemplariskt. HA, säger jag bara. HA!!

LCHF höjer INTE kolesterolet på mig, t.o.m. förbättrar! Tjohoo, heja LCHF! 🙂

Så nu är jag nöjd, belåten och vi vet att yrseln varken kommer från nacke, för lågt Hb eller b-vitaminbrist. Så med andra ord är det öronen som jävlas.

Och sist och slutligen; Heja Finland som slog Tyskland i hockey idag! Me like!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Ak säger:

    wow!! Kanonbra svar!!
    Kram

  2. säger:

    Så är det för mej med me lchf =) Värderna blev bättre & inte grät jag =)

Tack för att du lämnar några ord till mig!