Skriverier

Finaste morsdagen

Det här är en av de allra finaste morsdagarna jag någonsin haft. Helt underbar!

Vi började firandet redan igår med att åka ner till husvagnen för säsongens första övernattning. Vaknade därför när barnen började röra på sig, men låg snällt kvar i sängen. Knep sedan lydigt ihop ögonen och låtsades snarka högt till barnens stora förtjusning. Blev rörd till tårar av de underbara gåvorna.

Av hela familjen fick jag en jätte fin kortärmad ljuslila klänning/tunika inslagen i lila presentpapper och lila snöre som minstingen bestämt hade beställt av klädförsäljaren

Klicka på bilderna för att läsa texten på korten.


Moalie gav 2 underbara tulpaner i filt, äggkartong och piprensarer och en blomkruka i filt innehållandes krasse i en liten plastbehållare tillsammans med ett fint kort som hon gjort själv.


Denna fina duk kommer jag att få i ett senare skede. Den ska ut på utställning först. Natalie har tryckt motivet och sytt den själv. Motivet har hon och 3 klasskompisar själva ritat på frihand, klippt ut i plast och tryckt på tyget som de själva önskat. Alla elever gjorde ett eget motiv. Natalies motiv är segelbåten.


Inuti kortet fanns dessa fina rader.Detta kort är av Julina. Hästskon har hon gjort i 4H och ska bringa tur. Inuti kortet hade hon skrivit dessa fina ord.

Behöver jag säga att jag blev oerhört rörd för presenterna? Tack, min fina, underbara familj! Jag älskar er så!

Resten av dagen spenderades tillsammans med mina föräldrar på campingen. Barnen har fiskat. Jag och min mamma spelade fotboll med tjejerna. Jag och min man försökte oxå spela med tjejerna. Eller rättare sagt, han utklassade oss totalt.


Vi har skrattat oss tokiga åt alla som försökt rocka rockring.

Vi har lagat mat tillsammans, njutit av solen (blev visst lite för mycket av den varan i mitt ansikte…speciellt på nästan…). Kl.14 fick vi besök av Julinas farmor och farfar. Vi passade på att uppvakta farmor med en blomma och fikamys. När de begav sig hemåt anlände istället min lillebror Marcus med sambo Sofia och mina underbara brorson Milian.

Vi gick på upptäcktsfärd till vattnet och slängde pinnar i sjön med Milian, förberedde middagen och åt den sedan tillsammans hela högen.

Kort sagt, dagen har varit enormt avkopplande, mysig och alldeles fantastisk!

Tack, alla inblandade! Tusen tack! Fler bilder kommer senare på vår Junamo-blogg.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    åh vilka fina kort o presenter 🙂
    kramar o kärlek

Tack för att du lämnar några ord till mig!