Skriverier

Hemma med Moalie

Imorse när jag väckte Moalie hade en kråka byggt bo på hennes stämband. Herrejee hur hon lät! Bestämde på stående fot att hon får bli hemma från dagis några dagar. Skickar jag dit henne i det där tillståndet lär hon tappa rösten fullständigt, även om hon kanske inte smittar och nej, någon svininfluensa är det då rakt inte. Med andra ord har dagen gått i Moalies tecken. Vi har myst i soffan, lekt med PetShops, lyssnat på musik m.m. och mellan varven har jag försökt jobba lite. Imorgon är det makens tur att stanna hemma med henne. Sen lär det bli dagis igen om hon fortsätter vara lika pigg som hon varit idag och rösten håller.

För mig har det varit bra att jobba hemifrån idag. Kroppen värker nåt så ohyggligt, men det är förmodligen en annorlunda form av träningsvärk. Satsade allt och åkte på vattenpilates ikväll för att riktigt pina kroppen till det yttersta. Nej, så hemsk är jag faktiskt inte mot mig själv, men jag kände att jag bara måste åka eftersom det var sista gången den här terminen. Jag skippade vissa övningar som jag kände att tog allt för hårt på kroppen.

Nu är jag så där härligt mossig i knoppen och tänker krypa till sängs med en Anne Holt pocket. Imorgon börjar dagen med ett tandläkarbesök för Julina. Får se hur mottaglig tandläkaren är för risken att Julina kanske bär på Ehlers-Danlos och den lilla extra tandvård det kräver. Nå, bara att ta fighten om det skulle behövas.

Nu sängen innan jag stupar. Natti natti!

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!