Skriverier

Bassängträning

God morgon, världen! *sträcker på mig och gäspar stort*

Måndagmorgon. Barnen är i skola och på dagis. Maken på jobb. Hundarna inomhus, ruggigt väder. Själv sitter jag i soffan med datorn i famnen och funderar på om det inte börjar bli dags för en dusch och sen lunch innan butiken skall öppnas…

Det blir att stänga butiken en timme tidigare idag eftersom jag ska på bassängträning. Pust och stön, känner redan hur slut jag kommer att bli igen. Gissar att jag kommer att ligga som en flämtande val på torra land hela kvällen. Förra gångens bassängträning gör sig fortfarande påmind i form av träningsvärk och diskbråckssmärtor, men det är bara att bita ihop och köra på. Skam den som ger sig! Ska jag bli bra, får jag helt enkelt stå ut. Så är det.

Igår kväll satt jag och pysslade ihop en adventskalender till firman min. Hur jag nu kom på den idén, måste ha varit i ilskan och besvikelsen över idiotiskt uttalanden. Nåja, har man inte jobb så skaffar man sig! Funderar nu på om jag borde göra en till Miinas.com oxå? Vore kanske lite kul… Nå, vi får se.

Bäst att skynda på lite nu då om jag inte vill åka till jobbet oduscha, oäten i pyjamas under fleecetröjan. Skicka högar av healing till mig så jag överlever bassängträningen, men inte förrän kl.15! Vill inte bli liggandes flytande i bassängen, däckad av allt fantastiskt ljus. 🙂

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!