Skriverier

Vårkänslor

De senaste dagarna har det varit vår i luften. Solen lyser och det är underbart skönt att vara ute. Vi får tvinga in barnen på middag för att få i dem lite mat. Varje dag tjatar de om att få ta ut sina cyklar, men vår väg är så mjuk och blöt än att det får vänta ännu några dagar.

Jag har tidigare konstaterat att jag passar bättre som singel, och det stämmer nog rätt bra. 🙂 Jag behöver verkligen uppmärksamheten från en partner, men rent praktiskt så är jag mycket ”duktigare” när jag är ensam. Då städar jag, pysslar o.s.v. När maken är hemma skämmer han bort mig så att jag blir lat. I måndags var han på utbildning i Finland å jobbets vägnar. Då passade jag på att gå och småplocka, dammsuga och göra det lite mysigt.

Ni som vet hur det brukar se ut hos mig vet att det brukar vara bra mycket mera saker överallt. 🙂

Köket. Titta på bilden till höger. Nere i vänstra hörnet ligger Rina utslagen. Det är tungt att hålla koll på matte när hon går och plockar på det där viset! 🙂


Vardagsrummet.


Akvariehörnet i gränslandet mellan kök och vardagsrum. 3 av mina 5 akvarium (eller rättare sagt 4 mina + 1 som är Julinas).


Denna fina ros fick jag av Nina när jag öppnade butiken. Var tvungen att ta hem den till slut när den blommar så vackert! Jag fick den för 2 veckor sedan och den har verkligen stått sig bra, som ni ser! Tack, snäckan!
Handen med hjärtat fick jag av Anna. Det var dessa som prydde hennes och Kims bröllopsfest. Visst blev det fint tillsammans med rosen? Tack, gumman!

Igår tog jag en snabb tvätt av fönstren på utsidan. Nu när solen ligger på ser jag att jag nog blir tvungen att ta både insidan och mellansidorna oxå… Yäk! Det är det absolut sämsta med våren; att det syns så tydligt hur skitiga fönstren är!

Nu är det dags att ta en dusch för att sedan åka med barnen till dagis.

Undrar hur många gånger man ska bli lurad idag…

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Syster Anna-Karin säger:

  Åh,så fint ni har det 🙂

  Jag tror jag ska ta båten över snart,har abstinens:-( saknar er alla.

  KRAMAR

 2. säger:

  Nej!!!! hahaha, jag har beställt tid hos kurator 🙂 *Duktig*

 3. säger:

  Hej!

  Ja det är väldigt skönt att höra.

  Hon har haft såna typiska luxationssumtom, ena benet har låst sig i böjt läge så hon har skrikit rätt ut av smärta, det har hänt 4-5 gånger och alltid i stillalsittande läge. Sen har hon hopsat och hoppat över steg när vi är ute och promenerar, och veterinären tyckte också att det lät som patellaluxation. Vi får se vad röntgen visar sen helt enkelt…

Tack för att du lämnar några ord till mig!