Skriverier

Earth Hour

Igår kl.20.30-21.30 släckte vi ner. Våra gatulyktor släckte vi, likaså alla lampor inomhus, tvn, datorn, allt utom bredbandsmodemet. Vi hade ljus tända, barnen sov. Jag låg i famnen på Nicke medan han ömsom kliade mig, ömsom masserade. Sedan satte han sig nedanför soffan och jag masserade honom. Kvalitetstid av högsta graden.

Jag läste idag på tidningen att Mariehamnarna inte anammat uppmaningen, vilket jag tycker är oerhört trist. Jävligt dålig stil om jag ska vara helt rakt på sak. Det vore intressant att höra hur resten av Åland agerade. Jag vet att åtminstone de hus jag ser från oss var mörk belagda.

Hur gjorde ni andra?

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Vi släckte alla våra lampor, men Hallsberg lös som en sol.

Tack för att du lämnar några ord till mig!