Skriverier

Tillbaka!

Jag sitter framför datorn igen med egen tid då jag kan göra något för mig själv! 😀 Äntligen!!

Sista skoluppgiften för i vår är inlämnad och slutarbetet är avklarat och betygsatt med högsta betyg: B5! Det har varit oehört mycket i vår och även förra hösten, men även nästa termin kommer jag att behöva på mig för att avklara det sista. Men nu är det sommarlov med examensmiddag inkommande lördag!

Eftersom det är grått utanför fönstret och småregnigt listar jag här alla orsaker till att det verkligen borde vara sommar:

 • Åskan har gått i 2,5 dygn och förstört pappas dator + att en lampa exploderade ovanför skallen på vår granne
 • Jag har bundit in mitt skolarbete och lämnat in sista uppgiften för i vår
 • Det är den sista maj idag
 • Barnen har haft dagisavslutning
 • Vi har sjungit ”Den blomstertid nu kommer”, två gånger dessutom 😉
 • Julina och Natalie hade avslutning på dagis idag. Tänk att min lilla trollunge ska börja skolan i höst! *snyft* Hon har blivit så stor och kan så mycket, men samtidigt finns det så många konflikter i huvudet som skapar en trotsig liten tonåring i ett barns kropp! Det är inte alltid lätt att veta vem som möter en bakom hörnet, men en sak är säker och det är att hon är en fantastisk tjej även om det ibland blir lite tungt att hantera hennes nycker.

  Här kommer lite bilder från avslutningen idag:  Här sjunger hela gänget ”Samba Sambero”, därav blommorna i håret på Natalie.


  Moalie skulle självklart ha kavaj när både Julina och Natalie hade det. Vad spelar det för roll att ärmarna är 10 cm för långa och att den istället för kavaj kan klassas som rock på längden! 😀


  Tillsammans med sin violin-kompis, spelade Julina ”Gammal bröllopsmarsch från Saltvik” och ”Den blomstertid nu kommer” som vi alla sjöng tillsammans efter att Julina och Elvira spelat en vers själva. Det är nu man som mamma får svälja en stor klump i halsen och diskret torka tårar i ögonvrån. Min duktiga, stora flicka! Sista dagen på dagis…

  Jag hoppas jag hinner uppdatera här lite oftar nu under sommaren och att jag kan låta bli att skapa så stora krav på mig själv med uppdateringar och besök hos alla andra. Det brukar ofta sluta så för mig, men jag gör ett försök!

  Du kanske också gillar…

  9 kommentarer

  1. Guuuud så härligt att se dig här igen! Har tänkt så oerhört mycket på dig och undrat var du höll hus.
   Ta det nu lugnt..och uppdatera bara Om och När du får lust. Tänk på dig själv..vi andra klarar oss även om vi saknar dig!

   Kraaaaam

  2. säger:

   Åhh, härligt ha dig tillbaka!
   Så stora tjejerna börjar vara.

  3. säger:

   Hej Miina!

   Vad skönt att få ett livstecken, har undrat så och funderat många ggr på vart du tagit vägen…

   Ja du, nu börjar det. Skola till hösten sen går det av bara farten! Ebba går ut 3:an om 2 veckor… det är väldigt svårt för mig att förstå! Vi satt precis i hennes säng och gjorde ENGELSKA läxa….

   Försök att inte ställa för stora krav på dig själv nu så du försvinner igen. Jag uppdaterar oftast stötvis, ibland flera ggr i veckan, och ibland inte ens varje vecka… det är som jag har lust helt enkelt 🙂

   Många kramar och ha en härlig sommar!!

  4. säger:

   Och så glömde jag säga en sak…

   förstår precis när du beskriver stolt mamma med tår i ögat. Jag har lipat 3 skolavslutningar nu, om två veckor är det dags igen 🙂 Dom är såå duktiga alla barnen och de är så fina i sina klänningar så man gråter bara av att titta på dom nästan… jätte löjlig känner jag mig ibland men… det är som det är!

   Jätte fina bilder på tjejerna oxå. Moalie är lik dig ganska mycket?! Otroligt charmig o busig ser hon ut att vara i alla fall!

   kram igen.

  5. säger:

   Hej gumman!

   Men vad härligt att se att du är tillbaka igen,blev så glad när jag såg ditt inlägg i min blogg 🙂
   Har varit här inne och kikat då och då och undrat hur du haft det,förstår att du haft mer än fullt upp vännen.

   Däremot fick jag nästan en chock när jag såg bilderna på tjejerna…JÖSSES MIINA,vad är de små tjejerna jag träffade för några år sen?!!?!?
   Trodde först det var Julina på första bilden och funderade på hur hon kunnat ändra hårfärg så fnissar lite
   Söta som attan är de hur som helst,och lilla Moalie,vilken goding 🙂

   Det är en märklig känsla när de ska börja skolan,de blir så stora helt plötsligt!
   Hanna slutar 2:an nu,och börjar 3:an till hösten,sista året på lågstadiet huuu

   Nej nu ska jag sluta babbla här innan det blir en roman,hur som helst JÄTTE HÄRLIGT att ”se” dig igen.
   Var rädd om dig nu och ha en helt underbar sommar tillsammans med din familj.

   Många kramar!!!
   //Jessica

  6. säger:

   Ja jag har flyttat!
   Meranda kändes lite urvuxet på ngt vis. Alla vet ju nuförtiden att jag är Gocka iaf och jag har ju ändå haft det domännamnet liggandes skärpandes till ingen nytta liksom.

   Underbara bilder på tjejerna. Vad stora de har blivit sedan förra sommaren. De är så fina. Kram dem från oss allihop här är du snäll.

   Och skönt med egentid som INTE innebär deadlines och ”göra nytta”. Jag börjar iofs mina sommarkurser nästa vecka men idag ska jag i alla fall ha semester.. DET har jag bestämt.

   1000 kramar Gocka

  7. säger:

   Och jag får torka tårar också, men jag är inte ett dugg diskret 🙂

   Vilka härliga bilder, tänk att det är sommar, redan!!

   KRAM på er. Hoppas att vi kan ses snart.

  8. säger:

   Hej Miina! Vad roligt att få läsa en rad om er!Jättefina bilder på dina döttrar du tagit! Jag säger precis som de andra vad stora de blivit!!!
   Roligt att få se Moalie också på bild då det inte är så ofta jag sett henne avfotograferad (men så är hon ju yngst också) 🙂
   Förstår att det blir tårar på avslutnignen med så söta tjejer! Njut av sommarlovet nu! Känn ingen press på dig Miina! Skriv när du orkar och vill! Ibland har man mer tid och ork och ibland mindre…Själv kommer jag antagligen ha fullt upp i höst…

   Kram!

  9. säger:

   Hej vännen!
   Kul att se dig igen. Har varit in titt som tätt och tittat efter.
   Kul att få se bilder på dina troll och då mest Moalie.

   Visst blir man paff ibland över deras styrka. Både den kroppsliga och ljudliga när de sätter igång med ett riktigt trotsanfall. Säger som du, fattar inte att man klarat av 2 redan. Tänk då jag som har en till kvar efter Elliot S

   Elliot pratar jättebra och även hans dagosfröknar säger att han ligger långt fram i talet. Han härmar allt och pratar mycket rent. Helt torr dagtid är han också, har bara blöja på natten.

   Välkommen tillbaks! Men känn ingen press att behöva skriva eller surfa runt. Ta det i din takt och efter hur mycket tid, lust och inspiration som finns.

   Kramar

  Tack för att du lämnar några ord till mig!