Skriverier

Ny bakgrund och full rulle

Har fixat och trixat lite med ny bakgrund. Känner att den blev riktigt bra faktiskt. 🙂 Kanske jobbar vidare med ny layout under veckan, men det får tiden utvisa.

I helgen har vi haft full fart här hemma. Vi har varit barnvakt åt vårt äldsta gudbarn fre-sö och dessutom valpvakt to kväll – sö. Full fart, men trots allt väldigt lugnt och behagligt. Ingen stress, inget gnäll, inga problem. Tänk om det alltid vore så här enkelt att vara barn- och valpvakt!

Det är fiolhelg, vilket innebär att jag ska iväg med Natalie på fiol om en liten stund. Julina är hos sin pappa, så det här är första gången vi ska iväg den här helgen. I vanliga fall är det lördag morgon och söndag eftermiddag varannan helg.

Jag har mått lite bättre i kroppen nu den senaste veckan. Delvis beror det nog på att stressen över nya butiken har släppt avsevärt och att jag kommit in i en lugnare takt rent allmänt. Kommande vecka blir ett hårt prov eftersom jag har fullspäckat schema med alla kvällar, inklusive helgen, förutom måndagen inbokade. Får se hur jag mår efter det.

Måste ju även skriva några rader om melodifestivalen. Jag tycker det är coolt att, som Natalie säger, operan vann. 🙂 Antingen går det helt på tok i Moskva, eller så vinner hon hela kalaset. Dock skulle låten har vart ännu bättre om Fredrik Kempe själv hade sjungit den. Vacker ”operara-röst” och sammetslen ”pop-röst”. Ingen har väl missat hans Vincero?

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!