Skriverier

Älska mig mest när jag förtjänar det minst

Jag har varit en riktig häxa de senaste 2 veckorna. Jag har varit pest och pina och maken har fått ta emot mycket skit helt i onödan.

Igår kväll när jag gick till sängs möttes jag av det här

Jag älskar dig, Nicke! Tack för att du finns vid min sida!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. säger:

    Oj oj oj, vilken lycka!!! 🙂

  2. säger:

    Vi kan väl säga såhär att vi jobbar på det! Det här med rabiessprutan har jag helt bara glömt bort nu i höst och vinter med alla bekymmer vi haft, och nu när jag var iväg och vaccinerade Elliot hade jag inte en tanke på det! Men jag ska fixa rabiesspruta på henne, om inte annat för att det är så mycket läskigt aktuellt nu med illigala importer av hundar osv. SJÄLVKLART vill vi komma och hälsa på! Men en rabiesspruta tar väl runt 6 månader att ”verka” har jag för mig? Vi ska iallafall komma till Åland!!! Jag ska ringa vet och beställa tid nu i veckan. Kramar Lollo och Elliot

Tack för att du lämnar några ord till mig!