Skriverier

Nu är vännerna bortgifta

Äntligen är bröllopet över och jag börjar hitta tillbaka till mig själv! Herr och fru Holmström har åkt på bröllopsresa till Karibien och livet börjar sakta återställas till det normala. 🙂

Eftersom jag själv lämnat min kamera hemma för att kunna njuta av att ”bara” vara tärna, får ni hålla tillgodo med lite lånade bilder. Bengt Hellström har tagit alla bilder utom en.

Här står jag på kyrktrappan och skickar iväg gästerna till festplatsen och kastar in föräldrarna i kyrkan för fotografering. Nej, jag är inte ledsen, jag pratar. 🙂 Visst hade jag en fin bukett! Capen sydde bruden och jag tillsammans. Hon grovjobbet, och jag detaljerna.


Den galne trollkarln som jag lär vara gift med. 😉


Maken och jag dansade natten lång och fick visa upp våra små kunskaper i snurrbugg som vi lärt oss under vintern. Skitkul, rent ut sagt! 🙂 Vi blev beundrade till höger och vänster och maken blev uppbjuden när jag tog en paus i köket för att han ”såg ut att dansa så bra”, så självförtroendet fick sig en rejält skjuts uppåt. Bilden till höger har Affe Hackman tagit och turen kallas ”smitar-turen” vilket jag använde mig av för att försöka undvika att fastna på bild.


Nej, vi KAN inte vara normala på bild! Det är därför jag håller mig BAKOM kameran i vanliga fall!

En underbar bröllopsfest med mysigt sällskap och mycket dans i fötterna till Dansbandskampens egen Mickeys.

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

  1. Va härligt det ser ut! Va skönt att allt gick bra och att dom nu njuter någonstans där det är betydligt varmare än här 🙂 Nu får du vila lite också vännen. KRAM.

  2. roligt ni verkar haft:D åh jag borde gifta mej så kunde jag också åka någonstans varmt:D men snart säkert:D ha en fin dag!

  3. Haha, ni är söta! 🙂 Du har en utmaning i min blogg! Kram

  4. LinaÖ säger:

    ni är riktigt tjusiga och huvudsaken ni hade roligt!!kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!