Tre i veckan

Tre i veckan v.6

Upps, nu har jag missat några ”Tre i veckan”…igen… *skäms*

Har du talang? hos Tre i veckan!

Frågor
1. Vad är din största talang?
2. Har du några andra talanger som du är stolt över?
3. Finns det någon talang som du önskar att du hade?

Mina svar
1. Hm…talang, inte egenskap eller förmåga, utan talant… *tänker* Min störst talang är nog att jag kan beröra med sång. Jag har absolut inte fin sångröst eller något sådant, men jag kan beröra och den talangen är jag väldigt stolt över. 🙂
2. Jag har bra gehör, jag är snabb på att lära mig nya instrument och jag är duktig på att skriva texter (dikter eller text till en låt) när jag inte är under press.
3. Ja, att jag kunde måla, att jag kunde se framför mig hur något kommer att bli bara i tanken. Idag måste jag få det framför mig för att se resultatet. Som t.ex. när jag gör ett halsband av pärlor måste jag lägga ut dem för att se hur det kommer att bli.

Talang, det är Derek Paravinci för mig. Jag grät första gången jag såg programmet. Derek är savant och spelar piano utan skolning. Han spelar 50 toner på ett piano från en hel orkester. OCH han är BLIND!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Jenny säger:

    Hej på dej/er! Hur har ni det på det nya året? Är evigheter sedan jag såg dig nu. Tiden flyger iväg! Hos oss är allt bra och vi är äntligen friska *peppar, peppar* hela familjen. Hade ett värre utbrott av magsjuka för en par veckor sen.

    Kram kram
    P.s. Gillar layouten du bytt till!

Tack för att du lämnar några ord till mig!