Skriverier

Trevlig lillajul!

God morgon!
Barnen sitter kvar vid frukostbordet tillsammans med maken. Själv har jag smugit mig till lite egentid för att hinna skriva några rader och lägga mig i soffan en stund och samla krafter innan lillajul brakar löst.

Planerna är att det blir Lillajulmarknad i Kastelholm ganska tidigt i år och sedan hem och pynta/städa. Köket och vardagsrummet har fått upp sitt pynt i fönstret och gardinerna förutom julstjärnorna i fönstret i vardagsrummet. Utomhus lyser såväl ”istapparna” vid dörren som vår fina gran, men i barnens rum lyser julgardinerna med sin frånvaro.

Kvällen kommer vi att tillbringa i grannhuset hos mina föräldrar tillsammans med, ja förutom mina föräldrar då ;), lillebror med blivande fru och våra rumänska vänner Gabriel med familj. Det ska bli mysigt att få visa hur vi firar lillajul här på Åland och se om vi kan få deras dotter lika förväntansfull inför lillajultomten som våra barn brukar vara.

Ska se om jag får till några bilder under dagen som jag kan lägga in imorgon.

Ha en underbar lillajul och ni som bor i Sverige får helt enkelt mysa i tanken med oss här på ön!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. hmm tänkte ej på att se efter granen från vägen:) men fin är den! jag har ej hittat jumper+byxor heller men de dyker väl upp:) hoppas vi får upp uteslingorna imorgon:) är ju så mysigt! ha en fin kväll! (uppdaterar bloggen ikväll)…

Tack för att du lämnar några ord till mig!