Skriverier

Julinspirerad layout

Idag har jag uppdaterat sidan så att julen får flytta in även här. Vi firar ju lillajul här på Åland imorgon och eftersom jag själv var så sjuk vid jul förra året har jag valt att ta in julen tidigt i år. I år tänker jag verkligen njuta.

Ska strax uppdatera bloggen med bilder som jag lovat tidigare. Lägger in dem på rätt datum, så ni får kolla inläggen skrivna efter den 19 november för att hitta dem.

Om 2 timmar skall jag hämta barnen från dagis och sen bär det iväg till butiken för att handla all lillajulsmat. Pyntet skall upp ikväll och så även julgardinerna. Så nu, Jenny, har vi snart granen tänd igen! Jag vet ju att du gillar den, så att vi tänder den tidigt i år beror mestadels på dig. 🙂 Dessvärre kommer lusthuset att skymma den en aning, så i värsta fall får vi flytta hela slingan, men det återstår att se.

Han riktigt skön lillajul och första advent, alla goa läsare och ta hand om varandra!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

 1. säger:

  Hej!

  Vad fint du gjort här på hemsidan, julstämmigt o mysigt 🙂

  Vill önska dig o familjen en riktigt härlig jul och förhoppninsgvis lite ledigt.

  Själv blir det rätt mycket plugga, har inte direkt ledigt över jul, men ska försöka mysa o ta det lugnt tillsammans med familjen så mycket jag kan.

  Sköt om dig!

  kram!

Tack för att du lämnar några ord till mig!