Skriverier

I svampskogen

Idag har mamma och jag varit i svampskogen till min mans stora förtret. Nicke hatar svamp, men bara man hackar det i små molekyler så spottar han åtminstone inte ut dem. 🙂

Det har varit underbart väder och svamparna nästan kastade sig över oss. Vi hittade både höstkantareller och vanlig kantareller. De vanliga var dock inte så många, men några dök åtminstone upp!

Det här är alltså min blygsamma del av skörden.

Mamma och jag har lite olika sätt att plocka på. Mamma plockar massor på en gång med ganska mycket skräp som resultat. Själv plockar jag dem en och en får detta skräpresultat på hela skörden. Överkomligt eller hur? 🙂

Avslutar med denna bild på mig och maken från ett bröllop sommaren-07. Hittade den igår när jag letade igenom datorn och kände att den kan få symbolisera allt det som äktenskapet är värt att kämpa för, för äktenskapet är inte en dans på rosor om det var någon som trodde det. 😉

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. jag tänkte åxå (eller vi..) baka bullar,men orkade ej åka ohc handla, har sådan hemsk mensvärk nuförtiden!!!?!?!?! SUCK! och bröd ska jag baka någon dag,mums!! tack för svamparna! kanske vi sku gå i skogen,men hoppas inte en av oss försvinner då:-D ha en fin kväll/natt!

Tack för att du lämnar några ord till mig!