Skriverier

Trött

Jag är fortfarande helt slut av medicinen/borrelian, men värken är mycket bättre.

Det är jobbigt att inte orka något, känns lite som en depression, men det känns mer i kroppen än psyket. Svårt att förklara, men kroppen känns helt enkelt som slime (ni vet sån där gegga som man lekte med som barn som var kladdig och äcklig 😉 ).

Runt mig brinner ljus och jag har precis tänt brasan. J är hos sin pappa, N och M sover och maken har åkt till stan för att fixa något på jobbet. Ute regnar det. Ska se om det kommer något på tv, annars tror jag det blir en tidig natt. Sova är den bästa medicinen sägs det ju.

På jobbet är det fullt upp i och med att jag är ensam sekreterare denna vecka. Nästa vecka är jag på VMP för att vikariera min pappa och sen är jag tillbaka hos juristerna igen. Förhoppningsvis ska orket komma tillbaka till dess, annars blir det nog att dra in på visningar för min firma. Känner att orket inte riktigt räcker till.

Dags att hämta mer ved utifrån och sen krypa ner under täcket framför tvn.

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Jag var lite trött/less igår med så jag lade mig redan kl 21:30 en lördagskväll 🙂

Tack för att du lämnar några ord till mig!