Skriverier

Äntligen tillbaka

Sommaren har gått och hösten har intagit Åland.

Som ni kanske har märkt, så ligger miinas.net nere p.g.a. diverse orsaker och jag huserar nu istället på miinas.com på obestämd tid. Kanske är jag tillbaka på miinas.com en vacker dag, kanske blir jag kvar här. Det får vi se vart efter tiden går.

Barnen går på skola och dagis igen, maken jobbar för fullt och lilla jag knegar på i vanlig takt + lite till. För tillfället är jag uthyrd av bemanningsföretaget där min pappa är distriktschef, VMP, som jurist sekreterare åt en advokat firma i Mariehamn. Än så länge trivs jag väldigt bra och mina arbetstider 9-13 gör att jag även kan jobba med min egen firma på eftermiddagarna och kvällarna.

Dessvärre har jag återigen fått borrelia, sjätte gången nu då, och har fått en sjujäkla hästkur. Högsta tillåtna dos är 1500 mg. Jag ska äta 3500 mg. Apoteket trodde inte sina ögon när jag kom med receptet och ringde flera läkare för att verkligen bekräfta att dosen var okej. Om det är borrelian eller medicinen som gör mig trött vet jag inte, men just idag är det en sämre dag med mycket värk i kroppen och en förlamande trötthet. Dessutom orkar inte riktigt armar och händer med, så de domnar med jämna mellanrum och jag tappar saker jag håller i. Sist men inte minst är mitt närminne ganska kraftigt påverkat har jag upptäckt, så jag måste skriva upp allt som klienter ringer om på jobbet. Om jag inte skriver upp namnet när klienten presenterar sig, har jag glömt det redan innan vi avslutar samtalet, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag.

Nå, det ska nog bli bra till slut, bara medicinen får bryta ner mig till noll. 🙂

Maken klipper gräset utanför och barnen är hos mommo och moffa och ser på Bolibompa. Jag ska strax klä på mig en varm tröja och promenera iväg efter töserna. Det är bra med lite frisk luft så musklerna kommer igång.

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Men herregud, vilken otur du har!!! Det var verkligen en rejäl dos, inte konstigt att din kropp reagerar som den gör. Hoppas det hjälper och att du känner dig piggare snart igen!

  kram kram!

 2. Men fy!
  Inte kul ska måsta ät så mycket medicin om det nu är den som får dig inte orka riktigt.

 3. Sara säger:

  Stackare som fått det där igen – lider med att du är så dålig.
  *kramar om*

Tack för att du lämnar några ord till mig!