Inspiration, Skriverier

Grupp för personlig utveckling

När jag läste ikapp idag hos Pnilla, dök det här inlägget upp och det gav mig en idé!

Jag är väldigt intresserad av att utvecklas som person och älskar att vända och vrida på saker och ting. Och jag har en förkärlek till att lyssna på andra och hitta nya tankar kring olika problem. Hobbypsykolog, är väl ett sätt att beskriva mig på. Jag drömde en gång om att bli psykolog, innan EDSen blev ett hinder till vidare studier.

Så, tänk om man skulle ordna en samtalsgrupp där man funderar kring olika teman tillsammans! Ett sätt att slå fler kloka huvuden ihop och hitta nya sätt till självutveckling! Lite som ett handarbetscafé, men utan handarbete. En kopp kaffe/te, kanske något att knapra på, kloka, inspirerande människor med olika livserfarenheter i bagaget, gammal till ung.

Först tänkte jag att man kunde ha det online, men fy tusan för allt online:ande som varit de senaste åren! Nej, öga mot öga, runt ett bord känns mer passande just nu. Och inte behöver det vara särskilt ofta, kanske en gång i månaden, eller en gång varannan vecka.

Jag riktigt längtar efter att ta del av andras tankar! Jag är redan där, på plats, med temuggen i handen och ett hjärta som sväller över samhörighet och alla väntande nya erfarenheter!

Då var det bara gruppen som saknades då… 🙂

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. säger:

    Nämen JA, vilken idé! Ta kontakt ifall det är online, då hänger jag gärna med. Skulle så vara det jag skulle gilla (hoppar högt av förtjusning i tankarna)!

Tack för att du lämnar några ord till mig!