Skriverier

Bilduppdatering

Som sagt så har jag haft lite fullt upp och inte hunnit uppdatera bloggen, så här kommer nu en sammanfattning i bilder istället!

Förra lördagen hade Julinas skola öppet hus. Dagen avslutades med en miljömusikal där hela skolan sjöng om vad vi kan göra för miljön och hur viktigt det är att vi handlar just nu. Oerhört rörande! En av tjejerna (10 år tror jag hon är) som spelar fiol i samma förening som Julina och Natalie sjöng nog nästan alla till tårar. Bra jobbat, Hedvig! Du var helt enorm!


Julina var till frisör dagen innan och är alltså nyklippt i sin allra första ”frisyr. Hon sjöng så fint och kunde tydligen texten till alla ca 10 sånger. Tycker jag är rätt bra av en som går i ettan. * *pöser av stolthet* *


Stolt lillasyster lyssnar sig igenom hela musikalen sittandes som ett ljus. Natalie börjar nog bli ritkigt stor…min älskade tös!


På kvällen hann vi med ”lite” bus med Nickes arbetskompis Västgötaspets, Pigge. Herregud vad de där två orkar busa!!


Så här trött och slut blir man av att busa. ”Snälla, matte! Bär in mig, jag orkar inte gå!”


Vår lilla sötnos har börjat bredda rätt mycket över bringan nu som ni ser. 🙂 Världens gos!


Igår kom trädfällar-lillebror med sambo på middag till oss. Lillebror bjöd godis.* *mums så gott hälsar Moalie* * Jag sydde in en klänning åt ”svägerskan” och sminkade henne inför kvällens krogrunda med jobbet. Hehe, nåja, inte krogrunda då, men middag på Arken. 🙂


När Freja kom till oss var Emmi rädd för henne och Rina tog Freja under sina vingars beskydd. Efter en promenad härom dagen, blev det ombytta roller… Tok-Freja tyckte nämligen att det var världens lajbans att rusa efter storavovvarna och bita i bakhasorna på dem. Hon flippade totalt och högg tag i Rinas svansrot så jag fick plocka loss henne. Kan säga att hon inte ligger högt i kurs hos Rina efter det. :S Nu morrar Rina så fort hon känner doften av Freja! Ärligt talat så får Freja skylla sig själv, tycker jag. 😀 Så nu är det Emmi som har tålamod med lillan och låter henne hoppa runt som ett tok så Emmi knappt kan ta sig fram. Med lite hjälp av matte busade Emmi en stund med Freja igår kväll. Jag sa en LITEN stund (läs ca 3,5 sekund 😉 ).


Har man det bra, eller? Lilltösen utslagen i soffan medan vi andra kikar på fredagsbio…eller rättare sagt har tvn på och sitter med varsin dator i famnen i soffan. 🙂

Nu hörde jag att Nicke stannade bilen utanför. Ska hjälpa honom in med kassarna från veckohandlingen. Jag är jäkligt förkyld, men tänkte ändå försöka oss på att fixa lite ute på gården idag. Vi får väl se om jag ligger som Freja i soffan ikväll efter det. 😉

Önskar er alla en skön helg!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. säger:

  Kul med lite nya foton och ojoj vad skönt det ser ut på sista bilden!

 2. säger:

  Härliga bilder Miina! Och stora tjejer, fattar inte vad som händer riktigt. Ska våra 02-or verkligen börja skolan efter sommaren??!?

  Kram!

 3. säger:

  Åh jag vill ha matta till köket:) måste väl åka via tillfället någon dag och se a´vad de har….ch utemöbler någgongång:)

Tack för att du lämnar några ord till mig!