Skriverier

Sjuk

Jäkla förkylning! Den däckade mig totalt! Jag har legat i hosta, feber och kroppsvärk från och till i 2 veckors tid. Inge kul alls, men nu är jag äntligen fri från det! 🙂

Jag har varit till sjukhuset idag för en liten åtgärd och är kommenderad sängläge och vila i ett dygn, så nu ligger jag här med datorn vid min sida och blickar ut över vår underbart fina utejulgran som lyser utanför fönstret! Vi fick upp den igår och jag lovar att jag ska försöka fota den nån kväll så ni får se hur mysigt vi har det här på Solängsvägen!

På torsdag är det lucia och då har vi som mål att åka runt och lussa som vi alltid brukar göra till närmaste släkten. Tjejerna sjunger själva och bjuder på hembakat. Det brukar vara väldigt uppskattat, så det är bäst att passa på så länge man får barnen övertalade! 🙂

Jag måste ju få berätta vad som hände i lördags! *fniss* Ja, egentligen är det väl inte världens roligaste i början, men det hela slutade ju lyckligt och bra. Det var nämligen så att jag, min man och min barndomskompis (= en av mina bästa vänner) skulle åka och julshoppa i Uppsala. Jag har börjat äta p-piller nu, äter för andra månaden, för min endometrios och svåra pms. Tyvärr verkar de här jäkla pillren framhäva min panikångest… Vi gick alltså ombord på färjan och redan då kände jag hur det gungade rejält och då slog hjärnan slint. Heregud om det gungade så här redan i hamn, hur skulle jag då överleva i 2 timmar!! Det hela slutade i fullständig panik och sen är det svart. Nicke säger att han insåg att jag måste av färjan, så jag kom mig av färjan och väl i terminalen (och här blir det klart för mig igen) så ringer jag min barndomskompis fästman som snällt kommer och hämtar mig och kör hem mig medan hans fästmö och min man åker iväg med färjan. Vi hade ju bilen på färjan och jag hade tydligen kommenderat dem att åka och shoppa för att vi skulle få julklapparna handlade.

Kan ni se det framför er? Jag som rusar av färjan i upplösningstillstånd, vännens fästman som plockar upp mig medan hans fästmö och min man åker iväg… Herregud vad det lär gå rykten på holmen vår nu! 😀 De träffade ett av mina ex och hans sambo som är våra barns dagisfröken. De träffade min mammas bästa kompis. Ja, det krävde sin lilla förklaring här och där! * *skrattar* *

Nå, jag mådde ju bra när jag väl kom hem. Min kompis fästman var väldigt förstående och omhändertagande. Min kompis och min man hade en mysig och trevlig dag tillsammans där de faktiskt lärde känna varandra lite bättre och julklapparna är shoppade så jag slipper stressa upp mig över det!

Nej, nu ska jag avrunda och lägga undan datorn. Man får ju kramp i fingrarna av att skriva i en sån här dålig ställning!

*kram på er*

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Hej Miina 🙂 !
  Halkade in här via Jessicas blogg. Trevlig sida, kommer säkert på besøk någon gång då och då =) .

  Hur går det med nykameran 🙂 ?

  ((Kramar))

 2. Nämen va trevligt! Det är ju alltid bra att lära känna varandra lite mer och om det krävs att du ska få panik på färjan kan det kanske vara värt det 😉 Nej, du förstår vad jag menar. Skönt att det gick över när du kom hem. Kanske borde du prova en annan slags p-piller dock …

  Har du lust att maila mig lösenordet, jag har inte fått det nya.

  PUSS

 3. Åhh, partnerbyte minsann! 😛
  Nää, jag bara tokes med dig. Så tokigt det blev då men tur det löse sig med alla inköpen ändå trots du höll dig hemma.

 4. Du kanske skulle behöva testa ett annat märke? Det där verkar inte riktigt eller bra.

  Tur att det löste sig ändå och att de både lärde känna varandra bättre och att du kanske slapp en del av julstressen med klappinköp.

  Kram

 5. kikar in,ojoj skriver jag bara=) nämen synd att missa julshoppingen det är ju så mysigt! ses senare idag! ha en tervlig lucia dag!

Tack för att du lämnar några ord till mig!