Skriverier

Hemma igen!

Idag kom vi hem från en skön, men lite stressig resa till Nagu och Närpes. Vi har haft det bra, även om regnet självklart drabbat oss en aning, precis som alla andra. Denna sommar har inte varit vad jag hoppats i väderväg… 🙁

Släktträffen var helt okej, även om det nog var själva sällskapet som lyfte det hela. Programmet var si så där, maten rätt okej, men som sagt så var sällskapet istället superbt! Till min stora glädje fick jag efter 11 år träffa min favvo-småkusin (jaja, pyssling kallar ni svenskar det 😉 ), så sug åt dig nu, Dennis, av äran! 😀 Det visade sig att han har en underbart söt och go sambo och tillsammans har de en son som är född dagen efter min yngsta dotter, Moalie! Hoppas nu att det inte dröjer 11 år till nästa gång vi ses…

Att få träffa mormor, morfar, mostrar, morbröder, kusiner och alla andra var fantastiskt kul och barnen hittade barn som de kom väldigt bra överrens med. Julina hittade Milton och där var det ingen blyghet! Det såg ut som de känt varandra hela livet. 🙂

Trots att vi hade många dagar både i Nagu och i Närpes, räckte inte tiden till för att vi skulle hinna umgås med alla i den grad vi önskat, men så är det alltid.

I Nagu hann vi umgås mycket med min svägerska Heidi med familj, vilket barnen och vi uppskattade väldigt mycket och nu hoppas vi innerligt att de kommer på besök inom några veckor!

Klockan är mycket och vi startade vår hemresa imorse kl.5 med uppstigning kl.4.30, så nu ska jag krypa till sängs och njuta av att äntligen vara hemma!

Tusen tack för alla grattis! Jag lovar att besöka er alla snart!
*puss*

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. säger:

  Har du varit borta? 🙄

  Skojar bara! – välkommen hem!

 2. säger:

  Hej!

  Låter som att ni haft en mysig vistelse med släkten 🙂

  Hoppas att ni fått sova ikapp er lite nu oxå och känner er lite piggare.

  Har en veckas semester kvar sen är det slut…. 🙁

  Kram, kram!

 3. säger:

  härligt med lyckad släktträff! Var på ett sådant kalas jag med i början av sommaren, var verkligen kul att träffa sina kusiner…ler

  Nagu… var ligger det?

 4. Anna säger:

  Låter som ni haft det mysigt på släktträffen :-)! Ja, vädret kunde ju faktsikt ha varit bättre i sommar.. jag har dock lidit massor av de kvava vädret, så oxå lille Walter :-(. Längtar så till hösten, med tillhörande långa promenader.. som det är nu, vill man inte röra så mycket på sej! Hoppas vi ses inom snar framtid! Ta hand om er! Kram!

 5. Länge sen ni kom hem nu ju … men ändå. Va härligt det låter! Jag har börjat jobba idag och känner mig till freds med det. Lite knepigt att hitta en bra position att sitta i bara och det skrivbord jag har nu går inte att höja och sänka … Men det får gå. Kommer nog att jobba en hel del hemma tror jag.

  Längtar efter er. Krama om familjen.

Tack för att du lämnar några ord till mig!