Skriverier

Äntligen svalare!

Idag när vi steg upp kl.9.30 var det 24,8 grader inomhus, äntligen!! Så skönt att vakna och slippa gå in i en värmevägg direkt.

Här kommer bilder från dagarna som varit:


Julina tågade och uppträdde på Jan Karls gården i Kastelholm på Ålands självstyrelsedag, den 9 juni. Dessutom spelade hon på torget i Mariehamn. Det var oerhört varmt och svettigt med risk för att fiolernas lack skulle börja koka. *pust*


Den här bilden tog jag på en turist (därav har jag suddat ut ansiktet). Tyckte det såg så himla mysigt ut, så jag måste föreviga det!

Vi har även hunnit börja måla huset i sin rätta färg. Tidigare var det skyddsmålat från fabriken (alltså inte grundmålat). Vi har grundat själva med Valtti grund och nu blir det en rödbrun färg 2669 från Vinha med vita knutar och fönsterbräden. Det vita får dock vänta tills vi är klara med det röda. 😛


Först fick jag en smärre chock när jag såg färgen, den var ju orange!! Men när den torkade blev jag nöjd! Här syns skyddsfärgen längst till vänster, den nymålade nyansen i mitten och ett varv med färgen till höger.


Nicke målade allt pet och pill som jag inte hade tålamod med och jag målade de stora ytorna.


Puss älskling!


Rina lossar lite päls just nu… :S ”Matte *yngkligt*, halva jag försvann!!”


Emmi har inte börjat tappa pälsen än. Hon ser riktigt knubbig ut med sin tjocka päls! 🙂


Busvovvar! Emmi närmast kameran och Rina lite bakom.

Nu ska jag göra mig i ordning så att vi får igång oss lite idag. Dagen rinner ifrån mig annars! Tänkte försöka övertala mina vänner Anna och Kim att komma på besök om de får igång bilen. Annars får vi väl helt enkelt packa oss i bilen och åka in till stan till dem istället!

*Puss på er!*

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Sara D säger:

  Hej Miina!
  Kul att du börjat skriva igen, jag har kikat in lite då och då de senaste månaderna i väntan på något nytt =).
  Ni verkar ha det fullt upp, men tar även tid för lite lugn och ro – fortsätt med det!
  Vad tjejerna blivit stora, helt otroligt!!

  Sköt om dig/er och krama om hela familjen.
  Kramisar från Sara med familj

 2. säger:

  Hej!

  Fint huset blir 🙂 Måste vara roligt att göra så pass mycket själva ändå, det blir lixom ”ert” på nåt större sätt då.

  Här har vi haft skolavslutning igår och några tårar har trillat på min kind. Alltid lika fint när barnen står där i sina fina klänningar och skjortor och sjunger.

  Kram!

 3. säger:

  Tjenare bruden. Oj vilka härliga bilder, turisten såg ut att ha det riktigt gött. Och den där halva hunden som låg på gräsmattan var ju ursöt. Så nu har ni kommit in i ert hus? Är det underbart så säg?
  Ha det bäst!
  Kramkalas!
  Tessiz

Tack för att du lämnar några ord till mig!