Skriverier

Gott nytt år!

Nu är julen förbi och likaså nyåret. Dessutom har vi avklarat Julinas 7-års dag och har Natalies 5-års dag som står för dörren.

Julen och nyåret var mysigt, men snöfritt så långt ögat kunnat nå. Jag fick ingen direkt julkänsla och ärligt talat känns det som om jag bara går och väntar på att julen ska komma, fast samtidigt ser jag fram emot våret. Det känns inte riktigt rätt att det ska komma snö nu när den inte behagat komma tidigare, men i och för sig skulle det vara skönt att slippa lite av det här kompakta mörkret. Jag känner mig lite lätt kluven. 🙂

Som sagt så firade vi Julinas födelsedag den 27:e december. Min lilla trollunge har plötsligt fyllt 7 år! Jag tror jag börjar bli riktigt gammal, för känslan av ”det var ju inte länge sen jag födde henne” stormade över mig totalt den dagen. Min lilla, lilla tjej, färdig för skolan och färdig för den nya världen. Ja, tack och lov har jag hunnit komma ikapp lite bättre nu än i höstas. Jag hade definitivt inte klarat av att skicka henne till skolan i höstas, så det känns bra att hon väntat ett år. Dessutom märks det på henne själv att hon inte mår dåligt av att vänta, även om hon förståss längtar till skolan och har mycket frågor om det.
Julina hälsar och tackar sina gudföräldrar för de fina julklapparna och presenterna!

Natalie då, min lilla blivande 5-åring, fyller år på tisdag. Det ska bli spännande att se hur hon reagerar i år. Förra året tyckte hon inte alls om att vi sjöng för henne. 😀

Livet knallar på här hemma och jag känner mig osäker på hur det ska gå med min skola. Jag hinner inte med, men samtidigt är det inte hela världen om jag måste fortsätta läsa på egen hand nästa år. Jag har så många kurser de andra gjort innan jag började.

Tråkigt nog verkar jag inte riktigt känna mig hemma med den här sidan längre. Kanske måste jag göra om den för att komma mig för att börja skriva igen. Det känns så trist att komma till en första sida med en dagbok som inte är uppdaterad. Det vore bättre med en ”vanlig” hemsida där man kan klicka vidare till en blogg, men men…vi får väl se vad som händer. Just nu har jag ingen tid för att sätta ihop en egen sida heller…tror jag…men vem vet!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Susanna säger:

  God fortsättning på det nya året! Kram

 2. säger:

  Jag tycker iaf det är roligt att se att det rör sig när det rör sig 🙂

  Kram till dig, tjejerna och Nicke. Och gratta Nattis från oss!

 3. Hej Miinizen!
  Skoj att ”mina” rätter blev uppskattade…och det där hummerreceptet har jag fortfarande inte letat rätt på…men jag ska! ;-(
  Jaadu..dina tjejer börjar bli stora de också, men det är väl ganska skönt? De blir ju mer självgående.
  Förstår ett det är kämpigt med små barn, hem att sköta och så skola…men hoppas du inte ger upp nu när du kommit en så bra bit på väg!
  Ha nu en lugn skön helg..och grattis till båda dina tjejer..en i förskott och en i efterskott!
  Kramar från Camilla

 4. Hej!

  Hoppas att inspirationen ska infinna sig snart både till skola och hemsida 😉

  Ja, tänk vad barnen blir stora fort. Ebba fyller ju 10 år imorgon, hur galet är inte det?!?!?! Jag fattar ingenting.

  Stort grattis till båda tjejerna i alla fall från oss.

  Kramar!

 5. Hej gumman!!

  Stort stort GRATTIS till både Julina & Natalie på deras födelsedagar,även om det blir några dagar i efterskott 🙂
  Ibland undrar man banne mig vart åren tar vägen…Hanna fyller ju snart 9 och känner precis som du,att det var inte speciellt längesen hon var bebis ju.

  Det är ju tur att vi mammor behåller våran ungdom iaf fniss
  (Eller??!?!?!)

  Hoppas att du snart hittar inspirationen till att skriva,
  kikar in här var och varannan dag för att se om du skrivit och det är alltid lika trevligt när det finns nåt att läsa 😉

  Håller tummarna för att du SNART blir moster nu oxå ler

  STOR KRAM!!
  //Jessica

Tack för att du lämnar några ord till mig!