Skriverier

Ditten datten

Här har det inte hänt något sen sist…huset har kommit, flickorna går på dagis, datorn dog… (antagligen moderkortet som la av) o.s.v. 😉

Jisses så arg jag blev när datorn helt plötsligt bara var död. Fläkten gick igång, men inget annat. Nå, inget ont som inte för nåt gott med sig! Nu sitter jag här framför min nya, älskade Acer Aspire 5112 och den är SÅÅÅÅ snygg!!

Som sagt, huset har kommit och det känns fantastiskt att stå där inne och tänka sig att VI ska bo där! VÅR familj! Helt fantastiskt, men samtidigt så oerhört overkligt. Det blir bättre för var dag som går, men visst känns det som en dröm. Ikväll ska jag och Nicke åka över till Sverige och shoppa på IKEA allt vi måste ha till huset och det är inga små summor vi pratar om. *ryser*

Nu börjar klockan närma sig dagistid och tandtvättningen hägrar. Flickorna trivs jätte bra på nya dagiset, medan Moalie är totalt knäckt för att hon inte får stanna där. Det har gått bättre för Moalie de dagar som Natalie varit hemma (hon delar plats med sin BB kompis, vilket är lite synd för de träffas ju inte då), så även det har fört nåt gott med sig fast jag var så orolig över att Nattis skulle behöva vara hemma några dagar/vecka.

Måste skynda mig nu. Kanske tittar in lite senare och skriver lite mer, men nu hoppar Natalie upp och ner och vill till dagis!

Du kanske också gillar…

3 kommentarer

 1. Hur får ni hem allt ni ska köpa då? Låter ju som jättemycket ju! 😀
  Härligt höra av dig, att det går bra och allt sånt.

 2. Hej! Härligt att kika in på din sida igen! Och kul med huset, och nya datorn så klart… 😉 Bärbart är toppen.

  Kul med IKEA-shopping också, vi har ju flyttat till Sundsvall och en ”riktig” lägenhet som inte är möblerad – blev många, dyra turer till IKEA, och än är vi inte riktigt klara. Roligt att inreda är det i alla fall, och jag är alldeles säker på att ert nya hus kommer att bli superfint!

  STOR KRAM!
  //Sara

 3. Härligt med förnyelse! Hoppas att ni har en trevlig Sverigetur!
  Kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!