Skriverier

Dagen D

Ja, idag känns det verkligen som Dagen D.

Thias och Anna är på BB just nu och ska fortsätta igångsättandet. Skulle tro att de tar hål på hinnorna idag, så då borde hon äntligen komma ut, lilla brorsdottern min!

Julina ska få ta hål i öronen just idag eftersom hon godisstrejkat sen i somras. Inget godis (förutom mörk choklad över 80 % som i praktiken blev 70 % p.g.a. utbudet), inga bullar och kakor och ingen läsk. Hon har varit så duktig så! Hennes sockerintag var allt för högt och nu hoppas jag att det regleras naturligt en aning efter att hon fått ner nivåerna i kroppen. Hon har länge velat ta hål i öronen, men jag har vägrat p.g.a. mina allergier som det finns en risk att hon ärver. Efter att ha rådgjort direkt med Bloomdahl, kom vi fram till att det bästa sättet är att ta hål med titanörhängen och hålla sig till det så länge som möjligt. Det är ingen garanti, men det är det bästa man kan göra. Får hon problem låter man genast hålen växa fast och sedan tar man nya efter att hon fått mens eftersom hormonnivåerna jämnas ut då och allergenerna i kroppen lugnar sig i och med det.

Dessutom är det dagen innan lillajulafton och vi ska fira min mamma i efterskott.

Skulle gärna julpynta lite om vi hinner, men gissar att vi får ta det imorgon. 🙂 Kanske jag lyckas byta till lite julgardiner själv efter jobbet, vi får se. Beror mycket på kroppens nycker.

Tänkte lämna kryckorna hemma idag, men det är kanske lite väl vågat, så jag satsar på att ha dem i bilen ännu en dag. Gissar att de får följa med till lillajulmarknaden imorgon oxå, men sen vore det himla skönt att kunna lämna bort dem helt igen. Envisa kropp som inte vill som jag!

Tänk att det nu är lillajul och första advent! Vandringen mot jul börjas ackompanjerad av snöflingor som sakta dalar ner över ett vindstilla Åland.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!