Skriverier

Hujedamej!

Nu är vi hemkomna från Sverige och resan gick bra även om det gungade av bara den! Det blåste 22 m/s på vägen dit och 28 i byarna, så ni som känner mig lite bättre kan ju tänka er vad jag tycket om det hela… *ryser*

Som sagt, shoppingen gick bra även om det blev ca 10-15 saker kvar som inte fanns inne. När vi packade ur bilen när vi kom hem igår suckade min mamma och sa ”Är det bara ni som måste hålla IKEA flytandes?!”. 🙂

Det var så kul att gå där och packa vagn efter vagn överfull och sedan veta att vi faktiskt inte handlat något onödigt…även om slutsumman såg rätt maffig ut till pappers… Det var jätte mysigt att bo hos Tess och Thomas och få sitta uppe en stund med dem och bara mysa. Lilla Ella döpte mig till Mami, en kombination av mamma och Miina. Tyckte det var sött!
Vi hann även träffa Sara och Hector som var gulliga nog att komma genom halva stan och leta upp oss! De personer som vi tyvärr inte hann träffa denna gång av AK och Kjelle. Hoppas få se er på Åland snart istället!

Dagen har vi tillbringat på bygget. Nicke har börjat skruva ihop lite badrumsmöblemang och jag har lackat taket i badrummet + bastun. Usch, målare ska jag då aldrig bli! Vilket jobb att stå och måla taket! Blodet försvann ur handen och fingrarna domnade bort. Nej, jag nöjer mig nog med det lilla målararbete det här huset medför.

Jag borde göra lite skolarbete nu innan tröttheten från gårdagen sätter in. Nicke har åkt till bygget igen och flickorna sover. Själv har jag sån PMS att jag borde sändas till Nordpolen eller nåt liknande! Usch, jag skäms. 🙁 Nej, nu måste jag ta tag i pluggandet!

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. Susanna säger:

  Fy o åka båt i det vädret… men kul att få shopp lös på ikea antar jag =) . Ha d så bra!

 2. Hej gumman !!

  Låter som en jätte mysig helg i Stockholm och framförallt rolig shopping på IKEA :-))

  Minns alldeles för väl den tråkiga målningen när vi renoverade huset här,kunde kräkas på alla dörrar,garderober,tak och fönster som skulle målas tillslut fniss Samtidigt så var det ju det som jag kunde hjälpa till med utan att vara i vägen ;-))

  Tänker på er ofta !
  Kramar !!

 3. Milla säger:

  Ja visst e de skoj att vara ti ikea=) vi va oxå dit nu i helgen,blev massor shoppat fö oss oxå, fast säkert myki mer fö er..så nu ligger de massa skräp från alla lådor runtomkring här hemma…;) bara att börja städa!å plocka in i våra nya vitrinskåp, sätta upp våra nya lamopr å en del tavlor…skoj skoj=) ha de bra!Kram kusinvitamin..

 4. Hej!

  Jätte kul med huset, förstår dock att det är tråkigt att måla i längden! Måste kännas jätte spännande i alla fall, allt är nytt och fint 😉

  Kul att shoppa oxå på IKEA, nya möbler och annat.. åhh… det riktigt pirrar i mig när jag tänker på allt ni ska göra iordning och fixa helt nytt, gud så kul!!

  kramar Anna O

 5. Jenny säger:

  Åh vad avis jag blir trots att jag själv var till Ikea för drygt en vecka sedan. Blev dock mest ”praktiska” småprylar för mig… Kommer gärna på inspektion när ni fått upp badrumsinredningen… När fixar ni till köket? Kramar från Storagatan…

 6. Är uselt dålig på att lämna avtryck när jag smyger runt och läser .. men nu så. 🙂
  Låter trevligt med shopping och mindre kul med pms ..
  Ha det så bäst.

 7. Tjenare!
  Är ni sams nu, du och din nya?

  Shoppa på IKEA… Det låter ju urkul. Tur att ni inte behövde sitta i bilen med alla grejer omkringramlande över på båten iaf. Hu! Grannarna var på ”kärleksweekend” till Finland i helgen och vi tänkte allt lite extra på dem när vi hörde om vindstyrkorna. Hade vi vetat att ni skulle ”hit” hade vi ju såklart tänkt på er med.

  Kram – Hela familjen hälsar förstås.

 8. p.s.
  Jag har fått 1 ½ person att beställa ”koppar” idag 😀 Jag är såå nöjd med mig själv.
  d.s.

 9. Johanna säger:

  jasså, ni var också ut och gungade senaste helg? Vi färdades på samma vatten då, men troligen inte på samma båt?! Jag var på Mamma Mia i Sthlm i lördags och for med Viking line på fredagkväll och hem lördagkväll. Kul att ni hitta massor på IKEA! Ha det så bra!

 10. Trollvinter säger:

  Det är egentligen inte alls synd om dig att det gungade på båten med tanke på hur du fick shoppa lös på DET DÄR stället o dessutom till ett NYTT hus. Liiite rättvist ska det iallafall vara. 😉

Tack för att du lämnar några ord till mig!