Skriverier

Helgen och husvisning igen

Helgen har varit toppen med fint och brudparet var gudomligt vackra! Bröllopsmiddagen blev aningens långdragen, men trevligt sällskap och oerhört god mat gjorde tiden hanterbar. Jag åt den absolut godaste gravade siken jag någonsin ätit! Är inte helt säker på att det var sik, men jag tror nästan det.

Det var mysigt att få åka iväg, bara jag och Nicke. Mycket pussar och kramar och en känsla av nyförälskelse är bra att ha med sig i bakfickan inför kommande gråare dagar.

Flickorna hade en toppen helg med moffa, men tyvärr hände det 2 olyckor strax innan vi kom hem som nog skrämde moffa rejält. Nå, ni vet hur det är, med barn kan det alltid hända olyckor och det är ingen fara på taket, men visst blir man ju skärrad när något händer ens barn/barnbarn!

Visningen av huset nu då… Vi hade andra visningen igår och vi fick en acceptans på budet! *så glad*
Här innebär en acceptans att någon accepterat det pris som satts på huset. Om någon till accepterar priset blir det sedan budgivning på plats med mäklaren. Visst skulle det vara kul om fler accepterade priset så vi får ännu mer ur huset, men vi tycker det är fantastiskt att vi över huvudtaget får det sålt så här snabbt! 🙂 En vecka till är ”försäljningen” öppen eftersom det var så många nya igår, men SEN är det klart!

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till stan och röntga Moalie, bara för säkerhetsskull så att säga. Moffa känner sig lugnare om hon är röntgad. Moalies bebisgunga skruvade nämligen upp sig (muttern skruvade upp sig) och hela gungan trillade ner med Moalie i. Men som sagt, hon går och har inte ont, så det är ingen fara enligt läkarna.

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Jenny säger:

  Oj då, hoppas allt är väl med Moalie. Skulle gärna se några bilder från bröllopet om du har! Kram J

 2. säger:

  Hälsa morfar från mig, det är inte roligt att vara där. Krama om Moalie också så klart :), jag är övertygad om att hon mår bra!!!

  Jätte härligt med huset. Skönt när ni sen vet exakt hur det blir.

  Jag går in i vårt hus varje dag … men fortfarande finns inga saker. Längtar tills på torsdag när allt kommer, men då vill jag vara frisk!!

  KRAM

 3. säger:

  Ja, man blir ju skrämd om nått sånt där inträffar men hoppas det gick bra ändå.

  Bra också att ni ”blir kvitt” huset så pass fort med.. så ni kan tänka på det nya bara. Varma sommarkramar!

 4. Susanna säger:

  Va bra om ni får huset sålt då, och för det ni begärt. Hoppas allt är bra annars. Kram

 5. säger:

  Men oj,hoppas att allt var bra med Moalie igår håller tummarna
  Läskigt när det händer olyckor sådär,förstår att det måste skära enormt i morfar-hjärtat,även om en olycka,som du själv skriver,händer så lätt.

  Härligt att försäljningen verkar gå så bra för er !!

  Kramar !

 6. säger:

  Jag tror alla behöver en barn fri helg, och bara ta hand om varandra. Jag och maken försöker att åka iväg själva en gång varje år. Ha en trevlig helg! Kram Sara.

 7. säger:

  Stackars morfar, förstår att han blev ängslig, man vill ju inte att det ska hända något på ”sin vakt”. Men vad skönt att det verkar vara bra med Moalie! Hoppas det går bra på röntgen!

  Här hemma har vi glädjefnatt efter Sveriges mål igår! Tänk vad lite sportsliga framgångar kan göra för humöret! 🙂

  Ha en fin helg!
  Kram Stina

Tack för att du lämnar några ord till mig!