Skriverier

Jipppiiii vad livet leker!

Just nu går allt det som såg ut att inte gå min väg, just min väg! Det känns som om det mesta ordnar upp sig och jag är sååååå glad!!

För det första. Jag kom in på skolan jag sökt till för att avsluta mina merkonomstudier. Jag läser ett sista år på distans och sen får jag förhoppningsvis examen. Jag har redan börjat kika lite på en kurs som jag ligger efter med och måste läsa in och det känns jätte kul att jobba med studier igen! Var tredje fredag har vi närstudier och det har mamma lovat att ordna med flickorna.

Dessutom har tjejerna äntligen fått plats på det dagis de från början blev nekade! Julina får en halvtidsplats med Natalie tyvärr måste dela med en annan tjej (ser ut att bli Natalies bb-kompis vilket känns lite trist), men det får hon lov att stå ut med i 1 år! 🙂 Jag hade inte haft möjlighet att köra 60 km extra varje dag + att jag inte vågar utsätta Julina för de fuktskador som kanske finns där p.g.a. hennes mögelallergi. Det känns ofantligt skönt att slippa oroa sig för dagiset mer!

Ja, sen fick vi idag veta att huset vårt blir sålt! Vi är jätte nöjda med priset och denna vecka skrivs förhoppningsvis köpebrevet. Ännu ett moment vi slipper oroa oss för!

Nya huset då… Idag fick vi husleverans och inflyttningsvecka bekräftat och vi flyttar in 3 veckor FÖRE utsatt inflyttningsdag! Kan det bli bättre? 🙂

Ja, nu blir det verkligen att fira midsommar och det rejält! Oj så mycket gott jag tänker stoppa i mig!

Sen vill jag att ni ska veta att min dator strular. Jag kan t.ex. inte skicka några mail och vissa program hänger sig med jämna mellanrum. Så det är inte direkt inspirerande att sitta vid datorn… *morr* Det andra molnet på min klarblå himmel är att jag idag fick konstaterad borrelia för 5:e gången. 🙁 Har inte bestämt mig för om jag ska äta pencillin igen, eller hur tusan jag ska göra. Känns bara så jäääkla onödigt! Nåja, det finns så mycket annat att glädja sig för, så jag blundar lite för borrelian!

Ha en skön midsommar, alla mina sötisar och håll tummarna för att jag får min jädra dator räddad innan jag kastar ut den genom ett oöppnat fönster!
*kramar i massor*

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Hej Miinisen!

  Sååå skönt att pluggandet, dagis och husförsäljningen gått bra. Grattis!
  Men fy vad jobbigt med borrelian….klart du måste äta penicillin..annars blir du väl knappt alödrig av med det, eller?

  När det gäller babynest-sömnaden så satt jag bara och studerade ditt mönster när jag ställde frågan…har inte ens köpt tyg än, ocg vet i katten var jag får tag på skumgummi! Har de sånt i sybehörsaffärerna kanske?

  När det gäller Ålandstrippen så är fortfarande inget bestämt…men blir det av nu i sommar så blir det antagligen vecka 30 eller 31….möjligtvis slutet av v. 29.
  Hör av mig så snart det är bestämt. Förresten…har du något hotell i Mariehamn du kan rekommendera?

  Ha det nu så bra…och äta så mycket gott du bara kan i midsommar!
  Kramar i massor från Camilla

 2. Susanna säger:

  Vad kul med alla de glada nyheterna, in mamma hade faktiskt skvallrat lite att du kommit in i skolan =) . Grattis o lycka till!
  Hoppas du blir frisk från din borelia snart. Ha sen en riktigt trevlig midsommar! Kramar

 3. säger:

  Men åh vilket härligt inlägg att läsa 🙂

  STORT grattis till husförsäljningen,att du kommit in på skolan och att flickorna fick byta dagis !Underbart !

  Men du,vad jobbigt med borelian,men det är KLART du måste äta penicillin försöker se lite sträng ut 😉 Vill inte att du ska bli dålig !!

  Ha nu en jätte mysig midsommar ni oxå,ska hålla tummarna att datorn repar sig med.

  Många kramar från Småland

 4. säger:

  Hejsan!
  Hur är det, jätte länge sedan jag var här inne! Va fint du har gjort! Jag har föresten bytt adress http://www.dsit.se i stället nu lite kortare och lättare 😉
  SKa läsa lite i kapp det jag har missat, ha det kanon!
  KRAM!

 5. säger:

  Härligt höra!
  Se till att detta flyt fortsätter nu då.

  Klart du ska ta nått mot borrelian! ser strängt på

 6. säger:

  GRATTIS till att du kommit in på studierna, men merkonom? är jag helt borta eller? Måste nog googla och se om jag förstår vad det är? Något med musik kanske? I så fall finns det förklaring till varför jag inte begriper! s

  Grattis också till husen! Vad härligt att det gamla är sålt och så underbart att få ett tidigare datum än utlovat. Det brukar ju onekligen vara tvärtom!

  Hoppas ni får en riktigt fin midsommar!
  Kram Stina

 7. säger:

  Vad jag blir glad för din skull, eller er kanske jag ska säga. Det är alltid roligt när någon seglar i med vind. Roligt att ni fått sälja huset, förstår att det känns bra. Ha nu en trevlig midsommar!
  Kram Sara.

 8. säger:

  vad härligt att läsa att ni har det så bra vännen! Hoppas att ni har haft det bra i midsommar!
  Kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!