Skriverier

Remiss

Jiiihaaaa!! Igår damp det ner ett brev i min postlåda med kallelse till halsspecialist fredagen den 7 april! Helt otroligt att jag fick en så snabb tid med tanke på att de varnade för att det skulle ta 2-3 månader! När jag glädjestrålande ringde till min sångpedagog, berättade hon att läkaren är gift (eller har varit) med en operasångerska, så antagligen inser han vikten av rösten för en sångare.
Rösten är fortfarande inte riktigt bra. Jag blir lätt trött och börjar skorra när jag pratat en lite längre stund. Nå, det ska bli skönt att läkaren kontrollerar så att det inte kan bli bestående men på stämbanden.

Imorgon, fredag, åker vi iväg till Närpes för att fira min morfar som fyller 80. Det ska bli underbart att få träffa alla igen! Fasar dock en aning för resan upp, 300 km vilket mina barn INTE är vana med, men mommo och moffa kommer oxå med i egen bil, så i värsta fall får vi dela upp barnen eller nåt. 🙂

Vädret här hos oss är väldigt grått, men jag tycker om regnet. Snön regnar bort och plötsligt har både snödropparna och vintergäck hittat fram under snötäcket! Även tofsvipan har landat på Åland, så våren ÄR på väg nu! SÅ skönt!

Dags att klä på sig inför dagens småbarnsmusik. Natten var för jäklig och Moalie var klarvaken mellan 12-4, så jag känner mig rejält slö idag.

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Härligt att du har lite tid att tillbringa vid datorn igen, och vad skönt att du fått tid hos läkaren, underbart!! Vakna nätter känner jag igen…och klarvaken liten madam har vi här också så gott som varenda natt.. :/ Ha det gott!

  Kram Anniz

 2. säger:

  Jobbiga tider va upp dessa..

  Aha, det är lite problem med uttalet på siffran 7 där?
  Jaa, men den var lite ”matnyttig” ändå denna kurs, man blir inte dummare av att gå den och släcka bränder är ju bra att öva på.

  Ja, en rufsig och oklädd Miina måste ju vara en hemsk syn 😉 😀

 3. säger:

  Hej gumman ! Vad kul att du är ”tillbaka” igen,har varit här inne och kikat med jämna mellan-rum 🙂
  Attans att halsen ska strula så för dig bara,skönt ändå att du fick en tid snabbt hos specialisten !!!
  Hoppas i vilket fall att det blir bättre SNART så du får börja öva på eran nya duett spännande

  Och visst är det LJUVLIGT att våren är på väg,säger som du,jag NJUTER av regnet och värmen som helt plötsligt finns i luften :-))

  Hoppas att ni får en bra helg nu och att det går bra med barnen i bilen 😉

  kramar i massor

 4. säger:

  Resan kommer att gå bra. Några bra skivor och lite tålamod till mamma så klarar ni er fint 🙂 Tänker på er massor så klart!

 5. Milla säger:

  Välkommen ”hem”…=) ses snart…

 6. säger:

  Skönt att du fick en tid relativt snabbt,gumman.
  Ja..regnet är faktiskt helt ok när man vet att alternativet är snö och änu mera vinter.. skratt
  Ha en fin helg.
  kramis Laila

 7. säger:

  Hej vännen!
  Åh vad glad jag blev över ditt inlägg.DU har varit saknad ska du veta!!Inte skoj med halsen,vad har hänt?
  Här är det ok,upptäckte nyss att lilleman har feber igen…det har han haft av o till hur länge som helst,så det kan man liksom inte med snart.Hur jobbigt som helst är det iaf,både för honom och oss.Idag har vi nästan dagis här,gudmors tre barn är här,så det är fem barn här och leker sammanlagt(ja alltså våra två också).Ha det gott,kram!!

 8. säger:

  Jag kanske skulle göra som du, trots att jag inte har någon sångröst alls! Ringa och få en tid för min skorrande röst alltså. Blir efter 2 månader fortfarande hes om jag pratat i några minuter. suck

  Ser att ni också har en vaken ”räka” därhemma. Elliot vaknar nu 3-5 ggr/natt. Har tappat nappen, kommer in till oss och bökar osv. gäsp

  Har hört att det har med åldern att göra, man kan ju hoppas!

  Kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!