Skriverier

OS-fiasko

Ja, vad ska man annars kalla svenskarnas hockey insats?! Jag menar, lägger man sig för att få ett lättare motstånd, då är man inte värdig vinnare enligt mig. Oavsett hur bra de spelar i följande match, har de ju ”fuskat” sig dit. Usch, jag tycker verkligen att det är skamligt.

När jag åkte på jobb igår kväll lyssnade jag på radion och en svensk referator sa ”…så skulle ALDRIG finnarna spela!” angående svenskarnas agerande i en situation på isen och när jag hör en svensk säga nåt sånt under OS, DÅ är det illa!

Nej, tacka vet jag svenska damerna i curling! Heja heja!

Doping är fusk, det är nog alla överrens om, men svenskarnas hockey-fiasko…ja, det hamnar nog under samma kategori i mina ögon! Nu var det sagt, nu får ni bryta kontakten med mig, alla svenskar! 😉

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. Hej vännen!
  Skönt att du är back on track igen.Här är det rätt jobbigt just nu,lilleman är magsjuk för andra gången på lika många veckor.Jämrans också.Tindra kommer säkert bli det i helgen.Usch och fy.Annars är det sådär också,vi har lite problem på dagis.Inte så roligt,det upptar ganska mycket av vår tid just nu.KRAM!

 2. Välkommen till baks till webben igen L Det är skönt med lite timeout ibland, jag kan inte påstå att jag är så aktiv så det stör heller just nu.
  Och inte bryter jag kontakten med dig för hockeyns skull, tyckte det var lika bedrövligt jag morr Känns inge roligt nu resten av matcherna, även om vi skulle ta guld…
  Kramisar / Kajsa

 3. Ja hockeyn är rent skamlig även om jag inte är nån sportfantast…till och med min gamla mamma tycker det är blä. Skoj att se att du är tillbaka igen….min huvudvärk kommer och går…. har en tråkig situation på arbetsplatsen…

 4. Susanna säger:

  Har inte alls hängt med i nått OS, så ja har ingen aning om vad ”hockey fiaskot” handlar om… =) Men man hoppas ju alltid att d inte ska gå så bra för sve, ävn fast man e helv svensk… Kramiz

 5. Milla säger:

  välkommen tillbaka Miina…å ja håller fullständigt med dej,trååkit då de ska bli en ”lägg” match!!t.o.m svenska reprtrarna skämdes juh!!å då e de långt gått;) hoppas de bara går bra nu fö Finland!!kram på er!

 6. Skönt att du är tillbaka vännen!
  Men jag blir nog lite off jag istället!
  Ha en härlig helg
  Kram

 7. Jag tycker faktiskt att tjatet om den så kallade ”läggmatchen” är lite fånig. Vad säger den om åsikten om laget som Sverige förlorade emot? Och är det inte lika skamligt att man inte lägger sig och drar längst fram på femilen, utan kallt räknar med att någon annan ska göra grovjobbet åt en. Jag tycker nog att det ingår att tänka taktiskt även i hockey om det är ok någon i någon annan sport. Att spara sig och inte ge allt hör ju till alla andra sporter, varför inte i hockey? Min åsikt är nog att de flesta idrottsmän håller på med fuffens och båg på den där nivån. Alla försöker nå så nära gränsen som möjligt utan att kunna bli kallade för fuskare eller dopade. Usch och fy för fusk, vilken sport vi än talar om, men svenskarnas hockeymatch tycker jag inte är värre än allas försök att höja sina blodvärden eller vad det nu vara månde och det är ju helt ok så länge ingen kommer på en eller man ligger precis inom ramen för vad som är OK.

 8. säger:

  Säger upp bekantskapen, nänä, inte det inte. Håller med dig… Fast jag hoppas ändå att vi piskar er i finalen så klart! 😉

 9. Hejsan gummsan!
  Näe, inte tänker jag bryta kontakten med dig för att du säger vad du tycker inte!
  Jag håller med dig om att det var fegspel på hög nivå. Idag kommer den finska andan att vara förstahandsprioriterad ändå här hemma eftersom att älsklingen är halvfinne.
  Snart börjar matchen förresten;)
  Ja, damerna i curling var ju helt och hållet suveräna!
  Kramis Laila

 10. Hi.. mmm.. good site! nice work) thanks for information i found useful:)

Tack för att du lämnar några ord till mig!