Skriverier

Vilken morgon!

Precis när de två äldsta skulle gå till bussen small det till rejält. Åskan gick rakt över oss och jag insåg snabbt att det inte skulle gå att skicka mellandottern att stå och vänta på bussen medan hennes nerver sprakar i takt med blixten.

Så jag slängde kläder på mig, stoppade huvudet under kran för att få ordning på håret och kommenderade äldsta dottern att få kläder på minstingen och mellandottern att fixa frukost att ta med åt minstingen som yrvaken satt i soffan och tittade på oss andra som sprang som yra höns och slet ur alla elkablar.

12 minuter senare satt alla i bilen på väg till mina föräldrar för att åsksäkra deras hus. 13 minuter innan skolan börjar var vi äntligen på väg.

Tjejerna kom precis innan det ringde in. Jag och minstingen åkte tillbaka hem för att plocka ihop mina arbetsgrejer och sen iväg till dagis och jobb. *puh*

Ja, nu sitter jag då här på jobb. Barnen är i skola och på dagis. Solen lyser.

God morgon, världen! Imorgon är det skolavslutning. Då hoppas vi på en bättre morgon.

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!