Sångfågeln, Skriverier

Tillbaka!

Äntligen är jag tillbaka igen! Det tog några veckor, men nu känner jag mig redo att möta webben igen.

För att inte få för höga krav på mig själv, kommer jag att surfa runt till er, goa vänner, när jag hinner, men ni vet att jag tänker på er alla oavsett hur ofta jag än hälsar på hos er!

Konserten som tog så mycket av min tid är över och det mesta börjar bli som vanligt igen. Mitt uppträdande gick bra och solosången jag sjöng blev till slut ”De vackraste orden” av Cajsa-Stina Åkerström. Jag fick mycket beröm och kände att jag hade gjort rätt låt val. Förutom solosången körade jag oxå i 2 slagdängor tillsammans med 3 andra + att jag gjorde en stämma som jag sjöng åt en tjej som sjöng James Blunts låt ”Cry” med en svensk text som hon själv har skrivit. Hon gjorde den fantastiskt bra och det lät fint med stämman till tyckte jag. 🙂
Duetten då som jag skrivit så mycket om… Tyvärr blev den inte av. Min sångpartner blev sjuk under konserten och kunde inte fullfölja. På sätt och vis kändes det lite snopet, men samtidigt är hans hälsa viktigast. Jag är inte det minsta besviken för att vi inte fick sjunga den. Förhoppningsvis kommer det fler tillfällen där vi kan visa upp vår fina duett! 🙂

Jag har även haft Tess på besök tillsammans med hennes söta dotter och vi hade verkligen mysigt tillsammans! Det känns jobbigt att veta att de bor så oerhört långt bort, men samtidigt tar ju internet bort alla avstånd…nästan. När mina tjejer kom hem från dagis sa Natalie när vi kom in ”Var e Tess och Ella?”, men så kom hon på att de åkt och fick tårar i ögonen och sa ”Dom e ju borta nu!”. Lilla gumman! Jag berättade för henne att det inte är så länge kvar tills vi ses igen eftersom vi ska åka och fira Ellas 1 års dag i maj, och då blev hon lite gladare. Förra gången Tess var här och åkte hem med färjan, grät Natalie. Hon är stormförtjust i Tess.

Ja, det var väl allt jag hinner skriva för denna gång det. Det snöar lätt ute och elden sprakar här inne i köksspisen. Klockan närmar sig 8 och jag ska klä på mig innan Moalie vaknar.

Jag har saknat er alla!

*kramar i massor*

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. Kunde ni inte sjunga in låten i en studio? Visst borde din partner ha sådana kontakter? Och sedan lägger du ut den här. Jag är ju så nyfiken på att höra hur ni låter tillsammans.
  Nu ska jag ta mig i kragen opch plugga lite.
  Kramis!

 2. Susanna säger:

  Kul att du är tillbaka, har varit in och kikat titt som tätt här =) .. Såg dej i tidningen att ni skulle ha konserten, det var säkert jätte fint och stämningsfullt. Nu ska jag åka och träna så jag får önska dej en trevlig dag i snöfallet. Kramar

 3. Härligt att ha dig tillbaka igen och se att du har lust att vara aktiv. Vet precis hur det kan gå upp och ner med lusten att vara på nätet om man har för mycket utanför datorn så att säga. Plötsligt blir ”nätverksamheten” nästan bara att krystande att få fram något. Det har jag slutat med för längesedan. Gör , skriver och fotar det jag har lust med, thats it. Inga krav, bara när man vill och har lust och det känns roligt. Superfint du jobbat med Vardagskockarna. Är djupt imponerad! kram /Catja

 4. Hej gumman !!
  Vad kul att se att du är tillbaka :-))

  kramar

 5. Pia säger:

  Hej sveis tjejen! Välkommen tillbaka till jorden 😉 hehe Kul att du e tillbaka så man får läsa mera om va som händer hos er 🙂 ha de bra! O glad vändag i efterskott! Kram

 6. säger:

  Nej inte för höga krav, det mår vi människor helt enkelt inte bra av! Även krav som känner positiva i grunden, blir ändå ytterligare ett KRAV på listan… Tänker på dig med!

 7. Hej Miina!

  Vad härligt att du är tillbaka nu 😉 Hoppas att krafterna ska stanna hos dig nu oxå så att du får behålla energin!

  Kramar Anna O

 8. Mina kärlekar. Krama flickorna oändligt från mig. Vi saknar er också. Ella var sååå lycklig (även om hon inte ville sova på kvällarna, eller kanske just därför?!). Hon saknar er också, det kan jag lova er. Syns snart igen!!

Tack för att du lämnar några ord till mig!