Skriverier

Fullt upp – tar en paus

Hur mycket jag än försöker, så lyckas jag inte klämma in tid för att sitta vid datorn. 🙁
Dagarna går åt till sånglektioner inför konserten och jobb på kvällarna. Det är jätte jobbigt och stressigt, och alla känslor som blossar upp för att jag inte hinner med min sida och mina goa vänner på webben…kanske anar ni hur jag upplever livet just nu.

Jag har så många gånger försökt mig på en webbis rundam, men det slutar alltid med totalt jätte kaos och panikartade körningar till än det ena än det andra stället och sekundrarna är sällan på min sida. Så härmed sätter jag punkt ett tag tills tiden åter går med mig och inte mot mig.

Jag hoppas ni är kvar när jag kommer tillbaka! Tusen tack för att ni alla är så goa!

*kramar i tusentals*

Du kanske också gillar…

13 kommentarer

 1. Susanna säger:

  Hej Miina! Sluta stressa och prioritera bara det viktigaste! Må gott. Kram

 2. Klart vi finns kvar här och väntar på dig Miinizen!
  Pausa så länge du behöver!

  Kraaaam C <3

 3. Klart att vi finns kvar. Ta en paus du och känn efter om/när du vill komma tillbaks. Lusten ska ju finnas.

  Kramar

 4. Klart! Så SKA man göra, även om det är lättare sagt än gjort. Snart kommre jag och avlöser dig lite och sen efter konserten får du tid att bara göra annat ett litet tag. KRAM.

 5. Självklart är vi här och väntar tills du känner att det ges dig mera tid. Du måste ju klara ut din vardag med alla dess uppgifter först och främst!
  Kram Laila

 6. Hej söta vän!
  Självklart är jag kvar,alltid vettu!kram!

 7. säger:

  Hoppas du har en bra paus Miina och att du snart får inspirationen åter.

 8. Milla säger:

  njut nu av din välförtjänta Paus…och hoppas de går bra på genrepet i kväll!Kram kusinvitamin

 9. Johanna säger:

  Ta den tid du behöver Miina, vi väntar så snällt på en fortsättning i dagboken! Kramar Johanna

 10. säger:

  Men gumman!
  Självklart väntar vi på dig!!! Ta den tid du behöver för att hinna med din familj i första hand!!! Och dig själv så klart…
  Sen känner jag igen det där med att hinna surfa runt, jag är själv kass på det nu sen jag började jobba – det finns liksom ingen ork kvar…
  Ha en fin helg och sköt om dig!
  Kramar i massor //Anna

 11. Hej!
  Kilar in och lämnar en fredagskram till dig!
  Hoppas att du har det lugnt och skönt tillsammans med nära och kära! och god mat också förståss! (s börjar bli hungrig!)

  Kram Stina

 12. Lotta säger:

  Hej! Ta den tid du behöver! Vi försvinner ingenstans.. 🙂 Sköt om er alla! Kram

 13. Du är långt ifrån den enda! Du ser hur länge det dröjde innan jag ens hunnit hit och läsa att du pausat. Tänker mkt på alla mina kära nätvänner, men livet här hemma går i första hand. La ner sidan ett tag, men saknade min blogg…nu har jag bestämt att blogg när tid och lust finns, allt annat får vara. Stressa inte, lev i verkligheten och kom hit när du hinner och orkar!! Vi finns kvar, och du i hjärtat hela tiden!!

  Sköt om dig!
  Kram Anniz

Tack för att du lämnar några ord till mig!