Skriverier

40-åriga läckerbitar?!

Jag har ett litet meningsutbyte med en av mina vänner där vi pratat om läckerbitar i olika åldrar. För mig är en läckerbit en yngre kille. Visst, äldre karlar kan absolut vara snygga, men för mig känns ordet läckerbit aningens malplacerat. Hellre säger jag då att t.ex. en 40-åring är vacker, karismatisk, har utstrålning, sexig e.t.c.

Så, nu undrar jag, vad tycker ni? 🙂

Nu på lördag ska jag jobba på Godbymässan och mina produkter kom till tullen igår. Jag har inte alls förberett mig. Kanske borde börja fundera på hur jag vill ha det och hur mitt upplägg ska se ut! Jag har monter tillsammans med min mamma, så jag kommer att jobba med båda mina serier. Ah, på tal om det så måste jag ju göra färdigt hemsidan min som inte vill fungera! Suck, det hade jag ju glömt!! 🙁 Jag som hade hoppats på en massa surfande hos mina vänner idag! Bäst att ta tag i alla måsten nu efter att jag kört flickorna.

Med andra ord…på återseende snart…hoppas jag!

Du kanske också gillar…

7 kommentarer

 1. Jag håller med dig. Men jag använder inte ordet läckerbit så ofta. Tycker inte att det känns enbart positivt … Skulle så gärna hälsa på er snart. Det är så långt och så länge sen och jag känner mig lite ensam….

  Ska skynda mig in i duschen nu. Kanske hinner jag innan Ella vaknar. Hon vaknade strax efter 05 i morse och tyckte att det var morgon… Zzzzzzzz

  Helst slut är jag.

  Har inte fått iväg brevet ännu… får ingenting gjort. Men det ska bli av. Kanske hinner jag i helgen.

  Kram på er!

 2. Jag håller med dig. Det är yngre killar som man kallar läckerbitar. Hehe. 😛 Men, jag säger oftast snygging. 😀

  Hoppas det går bra på mässan. 🙂

  Kramar

 3. Jo, jag tycker nog som du att läckertbit är för ngn yngre…typ lammkött:)
  Kramis Laila

 4. Heeeeej gumman!
  Nu har jag läst ikapp, har donat och grejat med hemsidan, sen har jag ju varit på urvalsseminarium för jobben som utlokaliseras hit då K4 har försvunnit… Så jag har också varit lite anonym dom senaste dagarna…

  Jag tycker nog som du att man kan kalla lite yngre killar för läckerbitar men när dom börjar vara i 40-årsåldern så kan dom vara grymt snygga men det känns fel att säga läckerbit!

  Så du lekte ”hela havet stormar” när ni var iväg till Tallin?!! Förstår din panik, jag skulle nog också ha varit totalt livrädd och rabiat!

  Hoppas för övrigt att dina goa flickor mår bra och självklart att du mår bra!½ Vi mååååååste ju ta en msn-dejt nån kväll när barnen sover!

  Kramar i massor! //Anna 😀

 5. Haha! Typiskt ungdomar. Klart att sådana gamlingar kan vara läckerbitar. Riktiga hunkar!

  För 10 år sedan hade jag säkert sagt som du… men nu… jag är ju snart 40 själv och har väl inte riktigt fattat det. 🙂

  Kram kram!

 6. Ja du vännen, instämmer nog lite i din åsikt där! Visst äldre män kan vara nog så läckra men en läckerbit blir nog en kille som är yngre!

  Kram

 7. Men haaallååå!
  Nu får ni väl skärpa er allihop!
  Vad är det för läckert med en massa fjuniga fjortisar…

  Och kom inte å säg att inte Clintan var läcker i ”Broarna i Madison County”

  Sluta dröm om småpojkar och njut av ngt riktigt vackert. En äldre man med levnadserfarenhet som mognat till vishet och skärpa.

  Jag får säga emot va :S

Tack för att du lämnar några ord till mig!