Skriverier

Nytt år

Så är det nya året här. Vi firade hos mina föräldrar och även om jag totalmisslyckades med förrätten och varmrätten inte riktigt blev som vi tänkt oss 😀 så smakade allt fantastiskt gott och det har vi bevis på här!
Moalie

Vi tittade på Grevinnan och betjänten och även om flickorna inte skrattade lika högt som jag gjorde (älskar det programmet 🙂 ) så hade de roligt åt vasdrickandet och snubblandet. Runt 9 tiden försökte jag lägga Moalie, men se DET gick inte, så det hela slutade med att Julina var ute med moffa och tittade på medan Nicke sköt raketer (Tack, Peter!) medan Moalie satt inne och ville ut, skrattade och ropade annnngggg (=bang) för varje raket och Natalie satt i mommos famn och tittade på dem som inte lät. Hon är så lik mig, Natalie, för när jag var liten var jag oxå rädd för raketerna. Eller egentligen inte för raketerna, utan för smällen.
Ja, på tal om smällar, så vägrade Natalie dricka Pommacen efter moffas fina champangekorksöppnande! Den ungen är bra enivs! 😉

Först kl.23 somnade alla tjejer, Moalie sist av alla! Jag och Nicke åkte hem till oss och tjejerna sov hos mommo och moffa. Tjejerna hade vaknat kl.9 nästa morgon, men jag och Nicke, vi sov till 13.48! Härligt va? Vilken början på året, en sovmorgon på nästan 12 timmar! DEN ska jag leva länge på! 🙂

Nej, nu har jag skrivit nog för idag. Nedräkningen har börjat och på torsdagkväll åker vi iväg till Sverige för att få vara med på Anna-Karin och Kjelles bröllop! *mysigt*

Kram på er alla!

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

  1. Spännande med stundande Sverigebesök! Hoppas att ni har det bra?

    Kram

  2. Jenny A säger:

    Ljuvlig bild på lill-sessan! Kul med bröllop, skall tjejerna med?

  3. säger:

    INne och uppar mig och passar på att önska dig en god fortsättning.

  4. annnggg 🙂 Hi hi, det hade jag velat se! Lät som ni hade det mysigt. Kram på er. Du skulle vara ljuvlig i klänningen, hoppas att det löser sig. Puss.

  5. Hejsan! Jag hittade hit från någon annans sida. Jätte fin blogg du har. I år när vi såg på Grevinnan och Betjänten så sa jag – Är det inte dags att de lägger ned detta program snart. 😉 Jag gillar det inte alls… men det är väl någon sorts hatkärlek man har till det… 😉

    Kram kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!