Skriverier

Huga!

Skickade precis iväg en intresseanmälan om ett jobb! Jag söker ju inte jobb, men plötsligt fanns det bara där, en intressant grej som passar familjen bra! Känns lite pirrigt. 😉

Nu är allt kalasande över och nästa kalas som vi ska ordna är mitt 27-års kalas i sommar. 🙂 Vi har haft huset fullt av barn på dagen och några bekanta och släktingar på kvällen.

Moalie sover inte så bra just nu. Jag tror det är en kombination av tänderna och dessutom månen som jag upptäckte igår. :S Tusan oxå att denna familj ska vara så drabbade av den eländiga månen. Nå, det är snart över för den här månaden.

Jag sitter här framför min dator och stirrar på skärmen, men får inget gjort. Så tyvärr får ni nog vänta med mina besök hos er. Känns inte som om hjärnans signaler når tangenterna. Kan det möjligtvis vara så här en zzzzzzzombie känner sig? :S

*kramar*

Du kanske också gillar…

5 kommentarer

 1. Susanna säger:

  ja märker oxo av när det e fullmåne, blir så himla ljust i lägenheten.. ett elände.
  Ha d så bra, kramis

 2. Johanna säger:

  Håller tummarna för att du får jobbet!

 3. Oj vad spännande med jobbansökan…berätta mer!!
  Kraaaam C

 4. Så spännande med att du har sökt ett annat jobb. Hoppas att det går bra för dig då. Jag håller tummarna så klart !

  Kramisar i mängder från Carina

 5. Milla säger:

  håller tummarna!!!men, berätta gärna mera=) va e de fö jobb du ah sökt?kram

Tack för att du lämnar några ord till mig!