Skriverier

Titta, det snöar!

Åh, fantastiska väder som rullat in över Åland!

Igår möttes vi av denna syn.

Flickorna fullständigt SKREK av lycka när de såg vinterlandskapet utanför fönstret.

Snön låg till min stora förvåning kvar hela dygnet och nu idag har det snöat igen.

Mysigt eller hur?

Jag ska ordna det sista inför mässan idag medan Moalie sover, och jag lär inte sitta vid datorn i helgen eftersom jag brukar vara helt död efter mässorna, men vi hörs nästa vecka!

P.S. Gocka, din toka!! 😀 Jag sa inte att ”gamlingarna” inte kan vara sexiga eller att ”småttingarna” är sexigare, jag sa att man inte kallar en 40-åring för läckerbit! 😀 Dessutom har du inte sett mina läckerbitar… 😉 *puss* D.S.

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. Hmmmm!
  Det där sista bortser jag ifrån 😉 Läxa upp mig på offentlig plats va’ Humffr! 😉

  Istället är jag avundsjuk på er som verkligen har ”närmare” till julen, Jag är sååå julsugen nu… Jag galer för barnen här hemma:
  ”Är JUUUUUUL, allas ögon då stråla som bäst…” 😀

  Kramis och lycka till i helgen! Vore du inte så långt bort skulle jag komma och titta på dig.

 2. Hej snuttan!

  Vad härligt med snö, fast det har ju vi med iofs… Och vi brukar få mocho dessutom… Bara förra julafton snöade det över 2 dm så Patrik fick bara vara hemma 45 minuter på den julafton…. I år hoppas jg att all snö kommer dagen före julafton eller på juldagen…

  Lycka till på mässan i helgen och sköt om dig!!!

  Kram Anna

 3. Men vad är det här då? Snön har missat att släppa lite här hos mig !viftar
  Åh, vad jag aär avis på snön. Den gör ju så mycket. Här har det varin så in i nordens kallt och solsken(mysigt) men kalt på marken.Passar på att önska dig en toppenhelg gumman.
  Kram Laila

 4. Ja, tack. Lite mer snö hitåt! Jag behöver något som döljer att jag inte haft så bra tid med trädgården i sommar … 🙁 Annars är ju jag ingen snö diggare, ingen vinter tok och absolut ingen jul älskare … Men kanske blir det annorlunda i år med Ella. Vi får se. Härliga bilder i varje fall!!

 5. Gu’ va fina bilder, vi har ju skaffat nyare kamera och jag tror nog att jag behöver komma till dej och gå en kurs! Du kan känna dej stolt! Vi syns på mässan, har inte bestämt mej ännu om det blir lör eller sö. Stor kram! Anna

 6. Åh vad fina bilder! Och ett härligt vinterlandskap. Och jag som är så glad över frosten här i Skåne! S

  Hoppas att mässan blir trevlig!

  Kram

 7. Kiika säger:

  Härliga vinterbilder! Här är det slask igen…:( Underbar sida du har!

 8. Hej
  Vill bara säga … lyllos dig !
  Åå vill också ha snö …
  Ha det bra i det härliga vinter landskapet !
  //Cath//

Tack för att du lämnar några ord till mig!