Skriverier

Så gick det med den fliten…

Jag borde aldrig säga att jag får nytt sug till att blogga…eller jo, suget finns där, men inte möjligheten. Just nu är det ögonen som krånglar. Antingen är det borrelia eller så är det Ehles-Danlos syndrom som vi har i släkten. Min syn pendlar så kraftigt inom loppet av några minuter att optikern omöjligt kan säga vilken styrka mina ögon har. Allt från -0,25 till + 0,5. Det gör att jag har jätte svårt att läsa på datorn. Jag kan bara skriva och läsa korta snuttar i taget. Dessutom har jag åtagit mig att göra en hemsida åt en kille här på Åland som har ett företag, så jag måste satsa all min ”bra-i-ögonen-tid” på jobb.

Just nu ser jag relativt bra, men detta har nu tagit mig exakt 8 minuter att skriva så här långt.

Jag har jobbigt med värk just nu och mycket som strular, men troligtvis beror det på samma sak som ögonen. 11 november ska jag till medicinska för utredning och handen på hjärtat så ska det bli jäkligt skönt att få svart på vitt vad det är som bråkar.

För några dagar sedan fick jag kedjebrevet Pocketklubben. Det går ut på att man sänder brevet till 6 av sina vänner och en bok till den som står överst på listan (det är bara två namn på listan, så det går rätt snabbt att komma till toppen så att säga). Jag fick två brev, så nu ska jag skicka till 12 av mina vänner. Hoppas få åtminstone 2 böcker tillbaka, men kommer det ingen har jag åtminstone fått glädja mammas bästa vän och en annan kvinna med böcker från mig. 🙂

Nej, nu är det dags att göra barnen i ordning för dagis. Ville bara skriva några rader så ni vet att jag finns här, men att jag som sagt prioriterar alla andra före mig själv…som vanligt… 😉

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!