Sångfågeln

Snart slut på terminen

Igår var jag på min nästsista lektion och det gick väldigt bra enligt min egen åsikt. 🙂
Min sångpedagog sa att något hänt med min röst och jag kände att sången satt på ett annat ställe i kroppen än tidigare. *Du är allt* ansåg hon vara ”färdig” och vi började jobba med den där lilla komiska sången hon bad mig sjunga på konserten.

Jag kände mig faktiskt rätt ensam nu när jag blivit van att ha K med mig. 🙂 Det kändes väldigt konstigt att sjunga själv. Om vi inte lyckas hitta en passande kväll att sjunga på, blir det inte förrän nästa vecka vi sjunger duett igen.

För mig kommer jag att ha min sista lektion nästa vecka och det känns vemodigt. Jag vill inte alls ha jullov redan! Jag vill fortsätta sjunga! Nå, jag får väl i värsta fall övertala K att sjunga med mig om jag får abstinens. 😉

Du kanske också gillar…

Tack för att du lämnar några ord till mig!